- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какъв банси ще ме харесат мацките?
Лятото е време за плаж. Ще ходя на морето скоро, но още нямам бански. Тялото ми е женствено. С женски или с мъжки бански ще ме харесат мацките?
Ако имаш женствено тяло по добре да не ходиш на плаж. Виж за другия случай- жена с мъжествено тяло, няма проблем. Аз ти препоръчвам ако си с леко затлъстяване веднага започвай фитнес. Целта ти трябва да е намаляне на подкожните мазнини и натрупване поне на малко мускулна маса. Последното не е лесно, но ако имаш воля става. Не искам да те отчайвам, но имай предвид че гена си е ген, т.е. много пот трябва да пролееш в тренировки.
Като ще се правите на тролове, поне бъдете по-креативни. хахаха
Като ти е женствено тялото,къде си тръгнал?
Коя част от тялото ти я виждаш женствена.
Облечи си тенекиени доспехи, бас държа, че ще те обичат всички мацки и ще боднеш поне двеста.
Аз. Вече имам бански на цвентенца. Пик http://prikachi.com/images.php?images/750/7408750e.jpg
Как е? В Гърция или в Турция ще съм на море.
Последно редактирано от sexy_men : 06-18-2014 на 16:01
Вземи си гащи-пликчета с маша и мечока.Вдигни си максимално нагоре и така ташаците ще се подават от тях.Може дискретно да ги наместваш на плажа и да ги пипаш,а като ходиш трябва да правиш леки движение,с които да ги поклащаш,така както се бият камбаните на Александър Невски в 17:00 всеки ден.
тръгни с дънки, пуловер, суитчър и палто...ще привлечеш много женски погледи!
:*