.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Много ми е непонятно защо се нахвърлихте на момчето по този начин ?!
    Всички преживяваме една, и доста често повече от една несподелена любов. Върнете се малко в спомените си - припомнете си какво ви е било на вас - и проявете малко човещина. Може й да ме баннете за това мнение , защото видях и администратори по-горе, но все пак ще го кажа - автора може да отслабне, да завърши университет или да открие лекарство срещу рак-ът , но на вас се чудя, от къде ще ви се върне състраданието или най-простата солидарност.
    Към автора:
    Това което си написал е трогателно, но не изпадай в самосъжаление - тва че една ти е била шута не значи , че няма да има други момичета. Ако наистина се смяташ за дебел - започни да тренираш - придобий някакво самочувствие , направи нещо по себе си - недей да изпадаш в някаква депресия и да се смяташ за вечния ренегат и недоразбран , щото другите са тъпи. Не се дръж презрително със всички щото си бил наранен от една. Уважавай хората и те ще ти отговорят със същото!
    Всичко ще си дойде на мястото рано или късно - горе главата !
    Тва е ........
    Що му се подиграваме ли? Щото тезата "всички жени са курви, освен майка ми" е меко казано смешна... Щото твърди, че е умен, само защото баба му го е казала... Щото си мисли, че някой му е длъжен... Щото търси някой да му каже как е прав и момичето е "курва"... Винаги ще се смея на такива жалкари.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Що му се подиграваме ли? Щото тезата "всички жени са курви, освен майка ми" е меко казано смешна... Щото твърди, че е умен, само защото баба му го е казала... Щото си мисли, че някой му е длъжен... Щото търси някой да му каже как е прав и момичето е "курва"... Винаги ще се смея на такива жалкари.
    Сега като препрочетох всичко - на едно място май намекна това че "всички жени са курви" и ако наистина това е имал предвид - той е в голяма грешка и съм напълно съгласен с теб.
    Не знам тази тема лично мен ме дразни , защото най-малкото можеше да седне и да обясни точно какво и как е станало, а не да се опитва да обясни чрез не особено сполучлива проза , и в прозата си да използва неправилни думи и прави нелепи заключения.

Де'a, от тоя профил не е забавно да се троли.
    Лейди-Млейди, очаквах да рейджнеш по-мощно :С лоша кака ди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си