.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 160

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    напротив, религията НЕ е успяла и за това са жертвите, нито модернизацията успява по-добре.
    Е, аз какво казах, бе, младеШ?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Е, аз какво казах, бе, младеШ?
    детенце, ти ми казваш, че заради религията са жиртвите.
    А модернизацията е много по гибелна/

детенце, ти ми казваш, че заради религията са жиртвите.
    А модернизацията е много по гибелна/
    Да, за инквизицията е виновен техническия прогрес, демокрацията и илюминантите...

Да, за инквизицията е виновен техническия прогрес, демокрацията и илюминантите...
    За нея са виновни неправилното приложение и злоупотребяване с религята от хора за интереси, а не смата й същност, за която истинските хора са се борили и борят.

За нея са виновни неправилното приложение и злоупотребяване с религята от хора за интереси, а не смата й същност, за която истинските хора са се борили и борят.
    От 2014 години Християнството се използва за манипулация на масата. Преди това е имало други богове отново със същата цел.

От 2014 години Християнството се използва за манипулация на масата. Преди това е имало други богове отново със същата цел.
    Понаучи как се ражда тази религия и кой е Исус.
    А преди това, много ми е странно как българите са били манипулирани с хиляди богове на луната, морето, облака.. Просто хората е трябвало винаги да вярват в нещо и не са можели да си обеснят явленията кат гръмотевична буря.
    И не само. Има много сведения, че извънземни са посещавали Земята и ние сме имали много тясна цивилизация по цялото земно кълбо. (пирамидите по цял свят)

Докато векове наред хората са се отдавали на вярата си в единен, всемогъщ Бог, сега модернизацията и мисълта "аз създадох това" ни прави такива атеисти :X Човешката същност и заложеното желание за смирение пред по-велика сила от теб самия кара невярващия да се замисли в съществуването на Бог.
    I have a dream

Цитирай Първоначално написано от saruhi Виж мнението
    Докато векове наред хората са се отдавали на вярата си в единен, всемогъщ Бог, сега модернизацията и мисълта "аз създадох това" ни прави такива атеисти :X Човешката същност и заложеното желание за смирение пред по-велика сила от теб самия кара невярващия да се замисли в съществуването на Бог.
    Овцете имат нужда от водач...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си