.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 431

Hybrid View

Мега фен
    Ама не са двойни стандарти, бе, да му се не види. Не съм толерантен към хора, които потъпкват правата на околните и агитират обществото към същотото това поведение. Ми не е двоен стандарт просто. Не си в правото си да обиждаш хората просто 'щото не те кефят. Т'ва и 7-годишните деца го знаят. ;/

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ама не са двойни стандарти, бе, да му се не види. Не съм толерантен към хора, които потъпкват правата на околните и агитират обществото към същотото това поведение. Ми не е двоен стандарт просто. Не си в правото си да обиждаш хората просто 'щото не те кефят. Т'ва и 7-годишните деца го знаят. ;/
    А те не са в правото си да занимават всички с тяхните им проблеми и да се опитват се правят на нормални като не са (в сексуален план)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    А те не са в правото си да занимават всички с тяхните им проблеми и да се опитват се правят на нормални като не са (в сексуален план)
    Кво значи нормален? Свирки не харесваш, предполагам.
    И изобщо секс два-три пъти в живота, колкото да създадеш някой нещастник, за да може да му надуваш главата.
    При положение, че това е нещо което го е имало от зората на цивилизацията, кой дава критерия за нормално?

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Кво значи нормален? Свирки не харесваш, предполагам.
    И изобщо секс два-три пъти в живота, колкото да създадеш някой нещастник, за да може да му надуваш главата.
    При положение, че това е нещо което го е имало от зората на цивилизацията, кой дава критерия за нормално?
    Е за това има сумати организации в защита на детето, само дето не работят. Преди всеки класен ръководител е ходил да гледа в какви условия жевее всеки един учеик, дали е в подходяща среда. А отгледано дете от два травестита познай с каква представа ще израстне в обществото и как има голяма възможност и то да кривне от нормалния път и да не усигори качествено потомство, такова, каквото в природата ни е заложено. Щото няма животинска двойка или органузъм дето да са от един пол и да отглеждат рожба. Има си закономерности във видовете организми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си