.
Отговор в тема
Страница 269 от 436 ПървиПърви ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 701 до 6 725 от общо 10898
    Някой има ли представа как се наричат тези ленти за коса, които сега масово се носят през челото?

http://4.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu...irstyle-19.jpg
    When there is a will, there is a way ...

Цитирай Първоначално написано от ver0nika_ Виж мнението
    Някой има ли представа как се наричат тези ленти за коса, които сега масово се носят през челото?

http://4.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu...irstyle-19.jpg
    Грозни се наричат. И се носеха масово преди 2 години, сега няма да си модерна.
    bloodyF има матиращи фондьотени :P ползвала съм очната линия, но не помня много .... не ми е навредила по никакъв начин
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Някоя хубава маска за изравняване на тена, избледняване на петна от пъпки и въобще освежаване на кожата? Търся такава от магазина, т.е. не домашна.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Грозни се наричат.
    напълно съгласна съм :Д

Откъде да си купя хубави (дамски) шорти за плаж? Виждала съм в Sugar Free едни, които бяха като плетени, но вече ги няма (миналата година имаха такъв модел). Някой, ако знае да казва. (:
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Грозни се наричат. И се носеха масово преди 2 години, сега няма да си модерна.
    bloodyF има матиращи фондьотени :P ползвала съм очната линия, но не помня много .... не ми е навредила по никакъв начин
    Никой не е казал, че искам да ги нося. Въпросът ми е с друга цел.
    When there is a will, there is a way ...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Хора,кожата ми "долу" е много суха и чувствителна.
    Вчера ходих на кола маска и в момента мястото още ми е
    червеникаво-лилаво и разранено.Не е проблема в козметичката ми,от всякаква епилация ми става така,а и
    тя беше доста внимателна,просто ми е прекалено чувствително мястото.Някакви
    предложения с нещо да се мажа ? Срам ме е да ходя с тези ранички на плаж. ;д

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Това има ли го вече в Б-я?

http://2.bp.blogspot.com/-yI5GoycJKh...09_797x598.jpg
    В момента го има в ДМ на цена 4.29лв. за 250мл. Някъде може да го има и по-евтино. Аз миналата седмица си взех 500мл за 3.99лв.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    червеникаво-лилаво и разранено.Не е проблема в козметичката ми,от всякаква епилация ми става така,а и
    Термална вода и масло от авокадо. Гарантирано ще ти успокои кожата в рамките на ден.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Второ, съществува ли нещо като фон дьо тен, ама да бъде и като пудра матиращо или де да знам?
    Гледах едни лентички за отстраняване на мазнината на Есенс, ама им се почудих бая и още не съм си ги купила.
    )
    Loreal Magique Nude Liquid Powder : ) ползвам го от миналата година насам и ми е един от любимите. На шишенцето пише да се нанася с пръсти, но аз със stippling brush постигам най-добри резултати.

Ако става дума за лентички за нос, според мен на Есенс са ужасни

Супер фен Аватара на girl91
    ^Не става въпрос за лентичките за нос, а за листчета, които попиват мазното от лицето. Четох, е тези на Essence не били добри. По-добри били тези на Catrice. Аз не съм използвала.

Аа! Грешно съм разбрала. ^

Мега фен Аватара на Зайче..
    някой? )))))
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    напълно съгласна съм :Д

Откъде да си купя хубави (дамски) шорти за плаж? Виждала съм в Sugar Free едни, които бяха като плетени, но вече ги няма (миналата година имаха такъв модел). Някой, ако знае да казва. (:

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    ^Не става въпрос за лентичките за нос, а за листчета, които попиват мазното от лицето. Четох, е тези на Essence не били добри. По-добри били тези на Catrice. Аз не съм използвала.
    И nyx имат такива. Аз имам от техните и съм много доволна + миришат много хубаво. :з
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на ameli
    опа.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Термална вода и масло от авокадо. Гарантирано ще ти успокои кожата в рамките на ден.
    Благодаря ти,ще пробвам.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ами ако се миеш там със сапун, нормално. С какво се миеш? Може и от интимния гел да е де. Какъв ти е,ако използваш? Препоръчвам ти Лактацид - гела или емулсията. Което и да е няма да сбъркаш.

Зайче.. имате ли Gang incredible india? Имаха едни страхотни дантелени шортички, които много много харесах, а и май имат още освен тях. :Д
    weheartiit предложенията за мазане са добри и на Hayashi, и на strawberry88 , това, което мога да добавя, е че мен лично ме е страх да ходя на кола-маска там, за да не се получи точно това. Операцията включва пинсета и няколко излишни часа веднъж месечно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ами ако се миеш там със сапун, нормално. С какво се миеш? Може и от интимния гел да е де. Какъв ти е,ако използваш? Препоръчвам ти Лактацид - гела или емулсията. Което и да е няма да сбъркаш.
    Не,не се мия със сапун ,ето това ползвам http://tiliya.com/components/com_vir...ab0543622c.jpg
    Джули ,на мен не ми става така само от кола маската ами от всичко,
    просто такава си ми е кожата.А за пинсетата не знам как издържаш,аз нямам нерви.
    Поуспокоиха се иначе раничките ,но все още чувствам кожата си доста опъната.

Според вас добра идея ли е да се ползват едновременно маска за коса за истощени краища и маска за по бърз растеж..

Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd::: Виж мнението
    Според вас добра идея ли е да се ползват едновременно маска за коса за истощени краища и маска за по бърз растеж..
    Едновременно в какъв смисъл? Ако смесваш маските и ги ползваш заедно, не мисля, че е ок. Но ако ги редуваш, предполагам, че няма проблем. (Стига, разбира се, да ползваш качествени продукти, които да имат ефект.)

Момичета, моля ви, препоръчайте ми очна линия с писец, на цена около 10-15 лв.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на strawberry88
    МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ, който се сети да каже, че не се сещам как се казва един филм. Питам и тук, защото ми е спешно. Иначе съм пуснала тема където трябва, но тук сигурно има повече хора.

Така, преди бях гледала един филм, но не сещам за име, както вече разбрахте. В главата ми се върти някакво заглавие, като ''Без изход'' или нещо такова, но нищо не намирам. Ето и историята - 3-ма човека имат някакъв проблем. На единия май му се счупи колата, на другите не помня какво, но накрая се озоваха и тримата в една къщичка в гората. 2 жени и един мъж. Едната жена беше на възраст, а другата млада. Младата извършваше кражби с приятеля си, другите не помня. Накрая се оказа, че тези тримата са свързани - че май по-старатата жена е майка на някой от тях, а младата е майка на мъжа. Мисля. И са някъде назад във времето, и им е даден втори шанс да поправят грешките си и да избегнат лошите неща, които могат да се случат. Даже май се оказа, че са в Германия, или поне някакви говореха на немски (май) и не се разбираха. И имаше тогава някаква война. Това е всичко, за което се сещам. Знам че го обясних тъпо, но моля ви който се сети да каже.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Скоро ще си купувам изкуствени мигли на NYX, но въпросът ми е, може ли някой да ми препоръча добро и евтино лепило за мигли? Тъй като не ми се дават близо 30 лв за това на NYX.. и тъй като за първи път ще си слагам, задължително ли е да използвам миглозививачка?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ преди бях много доволна от това http://www.silvia-kozmetik.com/catal...oducts_id=2435

А аз искам да попитам за козметиката на NYX, доволни ли сте, добра ли е? От кое сте доволни?
    Иии... препоръчайте ми дегримьор за очи

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Някой запален по HIIT (интервална тренировка) има ли? Че да питам 1-2 въпроса ;д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Който беше писал за Лореал Magic Nude Liquid Powder, колко струва и какъв е ефекта? Върху фон дьо тен ли се нанася?

Аз пък вчера се разочаровах много, момичета. От 3-те най-важни неща, които ползвам за лицето си-2 се оказаха със страшно много червени точки за акне в сайта cosdna...

сега не знам какво да правя, дали да продължавам да ги ползвам.
    иначе нямаше вредни съставки, освен в крема на Алверде едно доста мазничко масло от соя, Myristyl Myristate, каквото и да е това
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

^Неее, как ще го нанасяш върху фдт...:Д това си е фдт, просто е много течно, и след като изсъхне става малко като пудра. Аз просто го слагам на лицето си с пръст и после го разнасям с четка. Матиращ е и завършекът изглежда почти "velvety"

Иначе не живея в България...но тук струва около 10 - 11 евро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си