- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Някой има ли представа как се наричат тези ленти за коса, които сега масово се носят през челото?
http://4.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu...irstyle-19.jpg
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някоя хубава маска за изравняване на тена, избледняване на петна от пъпки и въобще освежаване на кожата? Търся такава от магазина, т.е. не домашна.
Хора,кожата ми "долу" е много суха и чувствителна.
Вчера ходих на кола маска и в момента мястото още ми е
червеникаво-лилаво и разранено.Не е проблема в козметичката ми,от всякаква епилация ми става така,а и
тя беше доста внимателна,просто ми е прекалено чувствително мястото.Някакви
предложения с нещо да се мажа ? Срам ме е да ходя с тези ранички на плаж. ;д
^Не става въпрос за лентичките за нос, а за листчета, които попиват мазното от лицето. Четох, е тези на Essence не били добри. По-добри били тези на Catrice. Аз не съм използвала.
опа.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Зайче.. имате ли Gang incredible india? Имаха едни страхотни дантелени шортички, които много много харесах, а и май имат още освен тях. :Д
weheartiit предложенията за мазане са добри и на Hayashi, и на strawberry88 , това, което мога да добавя, е че мен лично ме е страх да ходя на кола-маска там, за да не се получи точно това. Операцията включва пинсета и няколко излишни часа веднъж месечно.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не,не се мия със сапун ,ето това ползвам http://tiliya.com/components/com_vir...ab0543622c.jpg
Джули ,на мен не ми става така само от кола маската ами от всичко,
просто такава си ми е кожата.А за пинсетата не знам как издържаш,аз нямам нерви.
Поуспокоиха се иначе раничките ,но все още чувствам кожата си доста опъната.
Според вас добра идея ли е да се ползват едновременно маска за коса за истощени краища и маска за по бърз растеж..
Едновременно в какъв смисъл? Ако смесваш маските и ги ползваш заедно, не мисля, че е ок. Но ако ги редуваш, предполагам, че няма проблем. (Стига, разбира се, да ползваш качествени продукти, които да имат ефект.)
Момичета, моля ви, препоръчайте ми очна линия с писец, на цена около 10-15 лв.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ, който се сети да каже, че не се сещам как се казва един филм. Питам и тук, защото ми е спешно. Иначе съм пуснала тема където трябва, но тук сигурно има повече хора.
Така, преди бях гледала един филм, но не сещам за име, както вече разбрахте. В главата ми се върти някакво заглавие, като ''Без изход'' или нещо такова, но нищо не намирам. Ето и историята - 3-ма човека имат някакъв проблем. На единия май му се счупи колата, на другите не помня какво, но накрая се озоваха и тримата в една къщичка в гората. 2 жени и един мъж. Едната жена беше на възраст, а другата млада. Младата извършваше кражби с приятеля си, другите не помня. Накрая се оказа, че тези тримата са свързани - че май по-старатата жена е майка на някой от тях, а младата е майка на мъжа. Мисля. И са някъде назад във времето, и им е даден втори шанс да поправят грешките си и да избегнат лошите неща, които могат да се случат. Даже май се оказа, че са в Германия, или поне някакви говореха на немски (май) и не се разбираха. И имаше тогава някаква война. Това е всичко, за което се сещам. Знам че го обясних тъпо, но моля ви който се сети да каже.
Скоро ще си купувам изкуствени мигли на NYX, но въпросът ми е, може ли някой да ми препоръча добро и евтино лепило за мигли? Тъй като не ми се дават близо 30 лв за това на NYX.. и тъй като за първи път ще си слагам, задължително ли е да използвам миглозививачка?
^ преди бях много доволна от това http://www.silvia-kozmetik.com/catal...oducts_id=2435
А аз искам да попитам за козметиката на NYX, доволни ли сте, добра ли е? От кое сте доволни?
Иии... препоръчайте ми дегримьор за очи![]()
Някой запален по HIIT (интервална тренировка) има ли? Че да питам 1-2 въпроса ;д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Който беше писал за Лореал Magic Nude Liquid Powder, колко струва и какъв е ефекта? Върху фон дьо тен ли се нанася?
Аз пък вчера се разочаровах много, момичета. От 3-те най-важни неща, които ползвам за лицето си-2 се оказаха със страшно много червени точки за акне в сайта cosdna...
сега не знам какво да правя, дали да продължавам да ги ползвам.
иначе нямаше вредни съставки, освен в крема на Алверде едно доста мазничко масло от соя, Myristyl Myristate, каквото и да е това
^Неее, как ще го нанасяш върху фдт...:Д това си е фдт, просто е много течно, и след като изсъхне става малко като пудра. Аз просто го слагам на лицето си с пръст и после го разнасям с четка. Матиращ е и завършекът изглежда почти "velvety"
Иначе не живея в България...но тук струва около 10 - 11 евро.