.
Отговор в тема
Страница 271 от 436 ПървиПърви ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 751 до 6 775 от общо 10898
    Супер фен
    Lonsdale. - Ползвала съм я, да. Нищо особено, маска за коса. :д Не бях особено впечатлена. Доколкото знам е бъкана със силикони и много хора са доволни докато я ползват, а след това променят мнението си. Още се търкаля из нас един буркан със змийско нещо там, а чесъна свърши бая отдавна. Бих пробвала и останалите, единствено ме спира изключително огромната опаковка, която не бих могла да изхабя за шест месеца ако майка ми не ми помагаше.
    Благодаря за отговора ти. А коя е по-хубава тази с чесън или със змийското нещо? Препоръчаха ми и синьо-розовата на Лореал и някаква на Сайъс, но все още се чудя..

Супер фен Аватара на wiiwa
    Някъде във форума бях чела тема за книги. Коментираха се книгите които са направили впечатление и тн. Някой може ли да ми даде линк, че никъде не я намирам.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Благодаря за отговора ти. А коя е по-хубава тази с чесън или със змийското нещо?
    Змията повече харесах май.

wiiwa, цък

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Стъкмявам поръчка от Yves Rocher в момента. Хвалете продукти! (:

Да бъда полезна и аз - ползвам маската на Макадамия от известно време и много ми харесва. Ефектът е само до следващото измиване, не вярвам да почне да расте по-бързо или да спре да цъфти, ама пак е супер.
    От какво точно се интересуваш? На Yves Rocher почти всички лосиони са им невероятни!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Препоръчайте ми маска за лице, моляяяя. Подхранваща.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Единствено шампоан ми трябва, всичко друго съм просто любопитна да пробвам. Кои техни продукти препоръчваш?

Харесвам белият шампоан, който мисля, че е с Hamamelis. Иначе любимият ми лосион за тяло е един в тубичка Repair Lotion Extra Dry Skin се казва, мисля. Харесвам и околоочния Sensitive Eyes. Както лотиона с лайка, който всъщност си е прозрачен и течен и тоник. Маските им за коса в тубичките всички са страшно добри. А също обожавам маската с Cranberry за лице, която ми се отразява страхотно.

Благодаря. Поръчах белия шампоан и боровинковата маска за лице. Също балсам и маска за коса. Всичко беше на половин цена ^^

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    А откъде поръчвате продукти на Yves Rocher?

Аз си ги поръчвам от френския сайт и сигурно може да се поръчват с превозвач от Англия, Франция и Германия.

Франзелка, гледам, че нямат бг версия на сайта, така че не знам доставят ли в България. Аз поръчах от сайта на държавата, в която съм.

Супер фен Аватара на girl91
    Козметика на Yves Rocher се продава в Ивис, в Елитис и по други места, но естествено зареждат ограничен брой продукти.

Мега фен Аватара на tori
    Виждала съм в ДМ със сигурност, в Лили май не някакви единични бройки, основно за коса. Това за Ив Роше. Иначе из същите тия магазини съм си харесала ей тоя комплект и искам да питам доволни ли сте от очната линия, че така и не намерих тестер в нито един от магазините. На по-чувствителни очи (визирам кожата на клепачите де) как е, дразни ли, лесна ли е за нанасяне, маже ли се?

Мега фен Аватара на babity
    Абе котаци, купих си чорапи, такива 'дето се носят с колан/жартиери/не знам какво се казва на тая сиджимка горе 'дето ги опъва.
    Въпрос 1: понеже имат ръб отзад, има ли някакъв пиниз да го направя да ми седи където го сложа, че ми изглежда много грозно като се размандахерца наляво-надясно?
    Въпрос 2: по принцип т'ва чудо колко нагоре тря'а го вдигна, та хем да не съм загащена до ушите, хем да не изглеждам кат' хамбургски салам?

И отделно, в няк'ва тема някой беше писал за няк'во мляко за тяло Бочко, 'дето било със слънцезащитен фактор и ста'ало кат' за всеки ден, някой знае ли в коя верига да го търся и горе-долу колко струва?

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението

И отделно, в няк'ва тема някой беше писал за няк'во мляко за тяло Бочко, 'дето било със слънцезащитен фактор и ста'ало кат' за всеки ден, някой знае ли в коя верига да го търся и горе-долу колко струва?
    В по-големите магазини,аптеки,ДМ,Ивис,Лил и...
    Цената му варира м/у 7-10/11 лева. В Кауфланд скоро беше намален(но може и да се бъркам)

Мега фен Аватара на tori
    Тва на Бочко го купих преди седмица от Кауфланд. 75 мл. 50ти фактор за 8 лева. Намира се кажи-речи навсякъде.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Някой ползвал ли е тази маска и добра ли е за по-мазна коса? Защото ми я препоръча момиче с коса като моята, но все още се чудя и исках още мнения.

И другото - препоръчайте ми лосион за тяло или олио до 15 лв, ако е лосион искам да е по-течен.
    Благодаря предварително!
    някой? :}

Lonsdale, маската по принцип е за суха коса. Ползвала съм я и честно казано на мен не ми помогна особено много. Но аз съм със суха коса и очаквах подхранващ и `омазняващ` ако мога така да го кажа ефект ;д Който липсваше.

Така че, за мазна коса може и да стане.. Но все пак те съветвам да си вземеш маска, която е специално за твоя тип коса

Супер фен
    ^Благодаря. : }

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Иначе из същите тия магазини съм си харесала ей тоя комплект и искам да питам доволни ли сте от очната линия, че така и не намерих тестер в нито един от магазините. На по-чувствителни очи (визирам кожата на клепачите де) как е, дразни ли, лесна ли е за нанасяне, маже ли се?
    Кхем.

Маската на Лорис не ми е сред любимите. Пълна е с парабени, като цяло не е нищо особено. Не носи голям ефект.

Момичета, моля ви, препоръчайте ми очна линия на цена 10-15 лв!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Маската на Лорис не ми е сред любимите. Пълна е с парабени, като цяло не е нищо особено. Не носи голям ефект.

http://shrani.si/f/2E/zu/lTjdwcr/ess...er-pen-cop.jpg

Много съм доволна от тази!
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Цитирай Първоначално написано от psych0 Виж мнението
    http://shrani.si/f/2E/zu/lTjdwcr/ess...er-pen-cop.jpg

Много съм доволна от тази!
    Благодаря ти!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Голдън роуз! Изкарвала съм цял ден и цяла нощ с нея- не е мръдвала! Наситено черна е.. с една дума уникална. Плюс, че е евтина 3-4 лева макс.

Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    Голдън роуз! Изкарвала съм цял ден и цяла нощ с нея- не е мръдвала! Наситено черна е.. с една дума уникална. Плюс, че е евтина 3-4 лева макс.

Мноооого ми разни очите тази очна линия. Като цяло не съм доволна от нея, но все пак мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си