- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Благодаря за отговора ти.Lonsdale. - Ползвала съм я, да. Нищо особено, маска за коса. :д Не бях особено впечатлена. Доколкото знам е бъкана със силикони и много хора са доволни докато я ползват, а след това променят мнението си. Още се търкаля из нас един буркан със змийско нещо там, а чесъна свърши бая отдавна. Бих пробвала и останалите, единствено ме спира изключително огромната опаковка, която не бих могла да изхабя за шест месеца ако майка ми не ми помагаше.А коя е по-хубава тази с чесън или със змийското нещо? Препоръчаха ми и синьо-розовата на Лореал и някаква на Сайъс, но все още се чудя..
Някъде във форума бях чела тема за книги. Коментираха се книгите които са направили впечатление и тн. Някой може ли да ми даде линк, че никъде не я намирам.
Змията повече харесах май.
wiiwa, цък
Единствено шампоан ми трябва, всичко друго съм просто любопитна да пробвам. Кои техни продукти препоръчваш?
Харесвам белият шампоан, който мисля, че е с Hamamelis. Иначе любимият ми лосион за тяло е един в тубичка Repair Lotion Extra Dry Skin се казва, мисля. Харесвам и околоочния Sensitive Eyes. Както лотиона с лайка, който всъщност си е прозрачен и течен и тоник. Маските им за коса в тубичките всички са страшно добри. А също обожавам маската с Cranberry за лице, която ми се отразява страхотно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря. Поръчах белия шампоан и боровинковата маска за лице. Също балсам и маска за коса. Всичко беше на половин цена ^^
Аз си ги поръчвам от френския сайт и сигурно може да се поръчват с превозвач от Англия, Франция и Германия.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Франзелка, гледам, че нямат бг версия на сайта, така че не знам доставят ли в България. Аз поръчах от сайта на държавата, в която съм.
Козметика на Yves Rocher се продава в Ивис, в Елитис и по други места, но естествено зареждат ограничен брой продукти.
Виждала съм в ДМ със сигурност, в Лили май не някакви единични бройки, основно за коса. Това за Ив Роше. Иначе из същите тия магазини съм си харесала ей тоя комплект и искам да питам доволни ли сте от очната линия, че така и не намерих тестер в нито един от магазините. На по-чувствителни очи (визирам кожата на клепачите де) как е, дразни ли, лесна ли е за нанасяне, маже ли се?
Абе котаци, купих си чорапи, такива 'дето се носят с колан/жартиери/не знам какво се казва на тая сиджимка горе 'дето ги опъва.
Въпрос 1: понеже имат ръб отзад, има ли някакъв пиниз да го направя да ми седи където го сложа, че ми изглежда много грозно като се размандахерца наляво-надясно?
Въпрос 2: по принцип т'ва чудо колко нагоре тря'а го вдигна, та хем да не съм загащена до ушите, хем да не изглеждам кат' хамбургски салам?
И отделно, в няк'ва тема някой беше писал за няк'во мляко за тяло Бочко, 'дето било със слънцезащитен фактор и ста'ало кат' за всеки ден, някой знае ли в коя верига да го търся и горе-долу колко струва?
Тва на Бочко го купих преди седмица от Кауфланд. 75 мл. 50ти фактор за 8 лева. Намира се кажи-речи навсякъде.
Lonsdale, маската по принцип е за суха коса. Ползвала съм я и честно казано на мен не ми помогна особено много. Но аз съм със суха коса и очаквах подхранващ и `омазняващ` ако мога така да го кажа ефект ;д Който липсваше.
Така че, за мазна коса може и да стане.. Но все пак те съветвам да си вземеш маска, която е специално за твоя тип коса![]()
^Благодаря. : }
Маската на Лорис не ми е сред любимите. Пълна е с парабени, като цяло не е нищо особено. Не носи голям ефект.
Момичета, моля ви, препоръчайте ми очна линия на цена 10-15 лв!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
http://shrani.si/f/2E/zu/lTjdwcr/ess...er-pen-cop.jpg
Много съм доволна от тази!
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me