.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 431

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Едните "смирено приемали" положението си? Що не идеш до някоя психиатрия за да ги видиш колко са смирени, така от първа ръка.
    това, че не правят парад ми е достатъчно свидетелство за да ги дам за добър пример.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    това, че не правят парад ми е достатъчно свидетелство за да ги дам за добър пример.
    Да не ти дава Господ един такъв болен в къщата, парада ще ти е най-малкия проблем.

Мега фен
    Да не ти дава Господ един такъв болен в къщата, парада ще ти е най-малкия проблем.
    бре момче, кво точно искаш от мене бе.

да се извиня за нещо ли и точно за какво?

ти си като хамериканците, като тръгват да налагат демокрация ...............

сега очаквам да ми кажеш че съм диктатор и новия Хитлер и после да ме нападнеш "демократично" с бомбардировки на мирното население.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    бре момче, кво точно искаш от мене бе.

да се извиня за нещо ли и точно за какво?

ти си като хамериканците, като тръгват да налагат демокрация ...............

сега очаквам да ми кажеш че съм диктатор и новия Хитлер и после да ме нападнеш "демократично" с бомбардировки на мирното население.
    Какви глупости говориш?
    Просто ти казах да не правиш паралели и сравнения между неща които са различни.
    Що се правиш на жертва?

Мега фен
    Просто ти казах да не правиш паралели и сравнения между неща които са различни.
    как различни, нали ти беше започнал да говориш за това как природата залагала разни неща в хората и аз ти отговорих, че и психичните заболявания за заложени от природата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си