.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 431

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Съзнават! Надявам се осъзна какво написа.
    значи вече ще знам, че когато кажа за някой, че съзнава нещо, значи съм го обидил.
    това че не правят парад значи по-добре осъзнават, че болестта им не е добродетел, за разлика от някои други пидирали.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    значи вече ще знам, че когато кажа за някой, че съзнава нещо, значи съм го обидил.
    това че не правят парад значи по-добре осъзнават, че болестта им не е добродетел, за разлика от някои други пидирали.
    Виж се колко ти е акъла. Два пъти ти повтарям, че не говоря за обида, а за това че ти не знаеш какво пишеш.
    Наричаш 'осъзнати' и 'смирени' хора, които биват държани заключени, вързани и тъпкани с лекарства, защото са опасни за себе си и обществото.

Мега фен
    Виж се колко ти е акъла. Два пъти ти повтарям, че не говоря за обида, а за това че ти не знаеш какво пишеш.
    Наричаш 'осъзнати' и 'смирени' хора, които биват държани заключени, вързани и тъпкани с лекарства, защото са опасни за себе си и обществото.
    Всеки човек има в себе свой вроден закон за правилно и непаравилно. Тези хора ги тъпчат с лекарства, не защото са спрели да мислят и осъзнават, а защото техните критерии за правилно и неправилно не отговарят на наложените обществени, но това не означава, че нямат съзнание.

Това че човек е болен не означава, че спира да мисли и да осъзнава света, но през своята призма.

лелееееее, обиждаш болните хора ли, а, а, а?
    Последно редактирано от defender : 06-21-2014 на 11:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си