- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо всички възхваляват Ботев,
Факт е, че е фигура, оказала немалко влияние върху българската история и на която патриотарите отдават уважение, но пропагандата за това, колко ненагледен поет е (основната идея на темата ми), е досадна, при все че има много по-талантливи и успешни наши творци, които са далеч по-малко тачени и възхвалявани.
Нямам нищо против да си чеша езика в турски или какъвто и да било форум. Прекалено голяма важност се придава на несъществените неща като националност, род или родина.
О, аз винаги съм бил ретард.
Гледам обективно на нещата и от едната страна виждам недоброто (хайде, по нешлайфаното ми мнение) стихотворно творчество на Ботев, а от другата - маса традиционалисти, които не дават да се каже и дума против него. Когато по презумпция се приема, че някой е гениален в област, в която очевидно не е, има нещо сбъркано.
Ценя поезията и ми е неприятно да виждам как масово Ботев се предпочита пред Фотев, например.
Изкрено се надявам, някой ден да ти дойде мозъка в главата и да разбереш колко малоумно тъп, прост и смешен си бил с тези твои диарни изказвания тук днес. Да отхвърляш единствените неща, от които произлизаш, заради които си се родил и съществуваш на бял свят. А тази статия е написана от същата непълнолетна ученичка, истеричка, която се е помислила за ,,умна''.. Уви, колко се е объркала.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-19-2014 на 18:25
Мислиш, че съм дошъл на бял свят заради парче земя, обградено с бодлива тел? Можеш да говориш единствено за себе си.
Патриотизмът е евтин способ за зомбиране на населението и изискване от него да развие чувство за иначе несъществуващ морален дълг към така наречената родина, който да се проявява в глупаво развяване на байряци и стреляне по чужденци или дори сънародници, набедени ти за неприятели от тесни (или не чак толкова) олигархични кръгове. Толкова за него.
Това е как аз виждам нещата, всеки има право да изповядва своята идеология, но недей да си мислиш, че съм длъжен да споделям дори част от твоите възгледи, нито пък ме наричай глупак, когато не го правя, тъй като е неуместно и абсурдно.