.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А, това не го бях чувала.
    Къде да си видя десцедента?
    4.06.1994, 01:30, Пловдив.

И има ли разлика между знака, който ме привлича дългосрочно, и този, който ме привлича... краткосрочно, да го наречем?
    Десцендента е противоположния знак на асцендента ти т.е. след като твоя асцендент е риби, десцендента ти е дева.
    Иначе за знака, който те привлича краткосрочно- зависи от неговия асцендент и десцендент и твоите, а от този, който те привлича 'дългосрочно' също много зависи и от слънце, луна, венера, марс.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nyancatx Виж мнението
    Десцендента е противоположния знак на асцендента ти т.е. след като твоя асцендент е риби, десцендента ти е дева.
    Иначе за знака, който те привлича краткосрочно- зависи от неговия асцендент и десцендент и твоите, а от този, който те привлича 'дългосрочно' също много зависи и от слънце, луна, венера, марс.
    И се очаква деви да ме привличат?
    Забрави тая работа, имах гадже дева, много свястно момче, обаче... не, не, по-буйна зодия трябва, че да ми контролира устрема и енергията

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И се очаква деви да ме привличат?
    Забрави тая работа, имах гадже дева, много свястно момче, обаче... не, не, по-буйна зодия трябва, че да ми контролира устрема и енергията
    Що бе какво ни има?Или аз съм някакво уникално изключение в това отношение или ти не си попаднала на точния човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си