- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм единствената?
Аз ли съм единствената, която се дразни на това, че приятелят ми харесва снимки на други момичета в нета?
Не. Има хиляди като теб.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не си единствената. Просто не му показвай, че се дразниш от това.
I`m trying to make your dreams come true...
Не си единствената. Просто помисли за каква глупост се дразниш.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Социалните мрежи често са причина за спорове, но ако има взаимно доверие не биха били фатални. Границите на ревността са различни за всеки, затова не трябва да се допитваш до другите. Аз лично не се дразня, ако обаче интереса е НАСОЧЕН към една определена, може би има повод за притеснение. Всичко опира до здравината на връзката.
Дали си единствената, която ревнува без причина? Определено не. Има много като теб.
Горките вие.![]()
О, не мисля така.
Ревността в над 50% от случаите е абсолютно неоснователна и излишна.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мне, не си единствената. Друг е въпроса защо ревнуваш и доколко си права да се сърдиш. Давал ли ти е някакви поводи, пък било то и с коментари по чуждите снимки, или сама си набиваш някакви филми? Защото ако е второто, вземи го излекувай. Като човек, който е усещал ревността на гърба си, твърдя, че това е нещо изключително убиващо любовта на другия партньор, особено ако става въпрос за безпочвени скандали и задушаване. От това пък следва, че би трябвало да влагаш мъничко здрав разум и да не се цупиш за простотии.
Не мисля, че има нужда от притеснения... реакцията ти е нормално, но не забравяй, че всико си има граници.Ами знам случай, в който едно момиче се дразнеше, само защото момчето, към което имаше симпитий, харисваше снимки на друри момичета... XD
Неоснователна и излишна не са равностойни на безпричинна
Когато считаш ревността за неоснователна, значи смяташ, че партньорът не ти дава поводи и причини да ревнуваш. Но за да ревнуваш, трябва да има причина. Дали е в твоята собствена неувереност, в ниското ти самочувствие и отказът да повярваш, че някой може да бъде само твой - причина винаги има.
Ревността в 80% от случаите е излишна. Но това не значи, че е безпричинна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не си единствената, но най-добре си изтрийте и двамата профилите или просто си качете някаква ваша снимка.
Но мисля, че ти ревнуваш излишно. Това че е харесал някаква снимка на друго момиче, нищо не значи.
За да те дразни толкова,че да пуснеш и тема тук,значи му нямаш достатъчно доверие.Мисленето,че си единствена е често срещано,но не вярно тъй като чувства се появяват и изчезват и понякога това не зависи само от теб.
Най-добре да се успокоиш и да си спестиш драматизирането,наслаждав й се на приятеля си и на това че сте заедно.
Последно редактирано от LadyDi : 06-30-2014 на 07:59