- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за злите гейове,
Защо ЕС толкова много иска Украйна в пределите си, от къв зор?
знаеш ли колко шистов газ има в Украйна, а златото им май вече го изнесоха.
"В градчето Славянск няма никакви важни предприятия, мини, военни части или научни институти. Той обаче се намира в самия център на територията на „Юзовския проект“, където са съсредоточени залежи от енергийния ресурс на 21 век – шистов газ.
Гигантското находище обхваща част от територията на Донецка и Харковска област.
Общата площ на находището шистов газ е почти 8 000 кв.км. Експерти посочват, че запасите от газ там могат кардинално да променят не само Украйна, но и Европа.
По последните потвърдени данни, американците ги дават, това са 3,6 трилиона куб.м, които те ясно виждат как да бъдат добивани. "
Големи битки стават в Славянск, защо ли, чакай да питам телевизора, ааа казаха, че имало сепаратисти и трябвало да се наложи демокрация, доооообре.
Последно редактирано от defender : 06-23-2014 на 13:28
Най-лошото е, че не знаем кой да бием. Украинците са братски народ, но заблуден, защото са 10 години по-назад от нас в тези неща... Така че Русия какво може да направи? Идеи?
заблудения украински народ е този, който живее в западна Украйна (фактически те направиха мейдана), а в Западна Украйна неслучайно е заселена предимно с етнически поляци , австрийци и други, а те са католици. Обаче в Източна Украйна хората са на друго мнение.
ПП: Обаче лошото за западните "добронамерени демократизатори" е че благата на Украйна са най-вече в Източната й част, ето за това се води битка, а цялото население на Източна Украйна бе обявено за терорости, представяш ли си.
Последно редактирано от defender : 06-23-2014 на 13:55
ми говорил съм с хора на които един от родителите им е украйнец от Одеса и там имат роднини и не съм учуден, а и референдумите в Крим, Донецк и Луганск го показаха какво мислят хората.
"в различни градове на юго-източна Украйна се провеждат митинги в подкрепа на законността и реда в страната.
Руски знамена са издигнати над сградите на администрациите на градовете Харков и Донецк.
Около 20,000 жители на Одеса се събрали под руски и съветски знамена."