- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вечната тема за по-бърз растеж и здрава коса!
Ами не знам, аз съм си правила 2 пъти маската с тривитаминол ,чак велик ефект не виждам, но косъма е станал доста по здрав и еластичен. И да гледам да не я правя толкова често ,защото яво витамините са в повече, но пък негативни коментари не съм виждала, така и така съм го купила вече, ще го довърша...
Въпроса ми отностно цъфтежа беше не има ли начин да се залепи косъма, ами просто да не продължава нагоре щом е подхранена. Използвам хининова вода и коприва понякога вместо хининова вода (което е по-добрият избор, препоръчвам!). Спрях да използвам кристали и от време на време поизрязвам нацъфтелите крайчета, когато ми се занимава, честно казано ми се поизчисти косата, но няма как да я подстрижа, ако щете вярвайте бебешките ми коси са нацъфтели >.< Та и стимуланта започнах да ползвам, обаче поне от 2 седмици пия масла на Trichup. Препоръчаха ми ги, били много хубави, ще видим, рано е още за ефект. Корените ми са порастнали вече с 5-6 мм за 10 дена, което сякаш е нормално, нищо кой знае колко забързаноно е рано още де...
Та от мой личен опит наистина, запарвайте листенца от коприва и я използвайте вместо хининова вода ,но и по цялата дължина разнасяйте без да изплаквате, ако не направо с едно шишенце след баня се обливайте 1-2 пъти седмично, уникално е! Няма маска ,която да ми прави косата толкова еластична, бляскава и мека. Благодарение на копривата ,косата ми изобщо не изглежда изтощена, ами точно обратното
Ако видя ефект от хапчетата на Trichup ще пиша!![]()