.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Ами не знам, аз съм си правила 2 пъти маската с тривитаминол ,чак велик ефект не виждам, но косъма е станал доста по здрав и еластичен. И да гледам да не я правя толкова често ,защото яво витамините са в повече, но пък негативни коментари не съм виждала, така и така съм го купила вече, ще го довърша...
    Въпроса ми отностно цъфтежа беше не има ли начин да се залепи косъма, ами просто да не продължава нагоре щом е подхранена. Използвам хининова вода и коприва понякога вместо хининова вода (което е по-добрият избор, препоръчвам!). Спрях да използвам кристали и от време на време поизрязвам нацъфтелите крайчета, когато ми се занимава, честно казано ми се поизчисти косата, но няма как да я подстрижа, ако щете вярвайте бебешките ми коси са нацъфтели >.< Та и стимуланта започнах да ползвам, обаче поне от 2 седмици пия масла на Trichup. Препоръчаха ми ги, били много хубави, ще видим, рано е още за ефект. Корените ми са порастнали вече с 5-6 мм за 10 дена, което сякаш е нормално, нищо кой знае колко забързано но е рано още де...
    Та от мой личен опит наистина, запарвайте листенца от коприва и я използвайте вместо хининова вода ,но и по цялата дължина разнасяйте без да изплаквате, ако не направо с едно шишенце след баня се обливайте 1-2 пъти седмично, уникално е! Няма маска ,която да ми прави косата толкова еластична, бляскава и мека. Благодарение на копривата ,косата ми изобщо не изглежда изтощена, ами точно обратното
    Ако видя ефект от хапчетата на Trichup ще пиша!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Ardentika Виж мнението
    Въпроса ми отностно цъфтежа беше не има ли начин да се залепи косъма, ами просто да не продължава нагоре щом е подхранена.
    Няма как да я подхраниш качествено по цялата дължина, ако имаш цъфтежи.
    Веднъж раздвоен, косъмът, се нацепва, продължавайки към корена и единственото решение да го спреш е ножицата.
    Колкото повече чакаш, толкова повече ще трябва да отрежеш накрая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си