.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    cecko_m
    Guest

Question МОЛЯ,ПОМАГАЙТЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ.....

Здравейтее!Искам да ви помоля за помощ,защото нз какво да правя.Значи ситуацията е следната.От скоро се преместих в друг квартал ии мн харесвам едно момиче от горния етаж.Преди няколко дни бях пред блока с един приятел и тя беше на терасата(простираше) и погледите ни се засякоха и тя с ШИРОКА усмивка се усмихна,след което аз направих същото и това продължи няколко секунди и тя се прибра. Та вупросите ми са:1 Дали ме харесва? 2.Как да се запознаем като от тогава не сме се виждали?Благодаря предварително и ако има въпроси питайте.

Saberete se kompaniq da izlizate i predi da tragnete q pokanete da ide s vas ili ne6to ot toq rod.Ne e tolkova slognoo kolkoto si misli6. A otnosno drugiq vapros ako si mil i pe4en 6te te xaresa, badi jentalmen izlezte za sladoled ili ne6to podobno. I nai vagnoto spoko ako ne uspee6 dnes pa utre kasmet

cecko_m
    Guest
    [QUOTE=lave13any;11113099]Saberete se kompaniq da izlizate i predi da tragnete q pokanete da ide s vas ili ne6to ot toq rod.Ne e tolkova slognoo kolkoto si misli6. A otnosno drugiq vapros ako si mil i pe4en 6te te xaresa, badi jentalmen izlezte za sladoled ili ne6to podobno. I nai vagnoto spoko ako ne uspee6 dnes pa utre kasmet[/QUOTE

Aми попринцип като я видя не мога да съм друго освен мил с нея . А нз как да се съберем компания като не я познавам,дори не и знам името А и нз как да се запознаем като не се виждаме,нз дали е добра идея ако отида до тях,и ако да какво да и кажа? И мерсии
    Последно редактирано от cecko_m : 06-23-2014 на 16:15

Звънни ѝ на вратата, занеси нещо - примерно шоколад и ѝ кажи, че си новият съсед, искал си да се запознаете. Дръж се естествено.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Отиди някоя сутрин я помоли да ти даде кафе ако може че уж нямаш и не ти се ходело до магазина толкос рано или за нещо друго уж.

cecko_m
    Guest
    Ами ако отвори някой друг какво правим... и ако е тя какво да и кажа,попринцип знам г/д какво да казвам,но като я видя и край губя ума и дума ;д
    Последно редактирано от cecko_m : 06-23-2014 на 16:16

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не звъни по вратите на хората, които не познаваш просто така. Може да си има гадже, или да отвори баща и. Запознай се с нея когато излизаш. Неможе да не се засичате. Представи и се, разменете 2-3 изречения, пък след това прави каквото и да било, защото ако стане гаф ще трябва да се гледате на криво всеки ден.

cecko_m
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Не звъни по вратите на хората, които не познаваш просто така. Може да си има гадже, или да отвори баща и. Запознай се с нея когато излизаш. Неможе да не се засичате. Представи и се, разменете 2-3 изречения, пък след това прави каквото и да било, защото ако стане гаф ще трябва да се гледате на криво всеки ден.
    Амии да така е,ама от тогава не сме се виждали

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Oтиди за захар.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си