.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 431

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Червената армия е водела война с германците като съюзник на Англия и Америка, и нямаше как да не мине през България, след като немски войски са у нас и в Гърция. КОЛКО са ни платили германците? Ти знаеш ли колко милиона и милиарда ни дължат неизплатени? Накратко плащат до нахлуването в Русия в 1941 г. След като губят под Москва спират всякакви плащания и ние ги кредитираме със стоки, с уговорката когато спечелят войната (мисия невъзможна!) да ни изплатят всички доставки. Ние им доставяме стоки за милиарди долари без пари на практика. Защото те губят войната и никой не ни плаща.

И не можеш да сравняваш военните реквизити на Германия и Русия. Германците са нахлували в Русия през нашите пристанища и са бомбардирали през нашите летища. След войната не ми е известно руснаците да са поискали репарации за нанесените щети. Както Гърция и Югославия. Конфискували са обаче германска собственост на наша територия. Ако не ги бяхме снабдявали с продоволствие при положение, че бяхме съюзник на Германия, тогава трябваше да ни режат територията. както стана с Унгария. Ти какво предпочиташ? Да снабдиш армията им със сто свини или да отрежат Тракия и Добруджа и ги дадат на Гърция и Турция и Румъния задно с българското население. Много си "умен". Личи ти отвсякъде!
    Освен немската собственост, руснаците са конфискували и много българска. И тъй като са били в позицията на силния, никой не е можел да им каже копче. Не са ни рязали територии, защото сме били послушни и сме им играли по свирката (не че сме имали особен избор де). В последствие нашите хубостници, които идват на власт, по съветски образец национализират земята, добитъка и по-голямата част от хранителните запаси на хората. Така се строи социализъм, като крадеш от хората.

Какъв съм аз и какъв си ти не е обект на спора ни.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Освен немската собственост, руснаците са конфискували и много българска. И тъй като са били в позицията на силния, никой не е можел да им каже копче. Не са ни рязали територии, защото сме били послушни и сме им играли по свирката (не че сме имали особен избор де). В последствие нашите хубостници, които идват на власт, по съветски образец национализират земята, добитъка и по-голямата част от хранителните запаси на хората. Така се строи социализъм, като крадеш от хората.

Какъв съм аз и какъв си ти не е обект на спора ни.
    Земята на никой не се отнемеа. Създават се ТКЗС -та -трудово кооперативно земеделско стопанство
    На всички се предоставят средства и работа.
    И най-лошото, което става днес е тяхното унищожаване, което няма никакъв смисъл. Та сега отново върлуват огромни частници присвоени стопанства, парите от които се лапат само от шепа хора, а народа гладува и се разпада. Днес и продукцията се изнася според пазарната система, не според нуждите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си