.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: HTC Desire 500

Question HTC Desire 500

Здравейте!
    Купих си HTC Desire 500 и имам проблем с камерата ... включва се само предната, а основната- не..даже иконката за обръщане на камерата изчезна ... да го нося ли на ремонт или е нещо от настройките ?

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Аз имам такъв телефон и нямам такава иконка. Пускам основната камера като плъзна пръст по екрана от ляво на дясно или като влеза в опциите, там натискам "Предна камера" или "Основна камера". Ако искаш, ще ти пратя снимки.

Последно редактирано от Ouroboros : 06-25-2014 на 15:26

Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Аз имам такъв телефон и нямам такава иконка. Пускам основната камера като плъзна пръст по екрана от ляво на дясно или като влеза в опциите, там натискам "Предна камера" или "Основна камера". Ако искаш, ще ти пратя снимки.

Да, ама на мен първата иконка изобщо ми я няма .. и не се включва изобщ. ..нито с плъзгане на екрана нито по друг начин..възможно ли е да има някакъв вирус ?

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Ми може, но не ми се вярва да е вирус. На твое място бих го върнал на фабричните му настройки или ще го занеса в сервиз. Но ти все пак не бързай да ръчкаш. Откъде го купи? Застраховка някаква има ли?

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Преди сервиз можеш да пробваш да направиш 3 неща:

1. Рестарт на телефона.
    2. Настройки -> Управление на приложенита -> "Фотоапарат" -> изтриваш данните и кеша.
    3. Чак тогава "връщане към фабрични настройки".

И един приятел имаше подобен проблем. Беше решил да се откаже от камерата, че имаше професионален фотоапарат, но не можа, не е удобно, все за някаква снимка си трябва. Та го закара в http://gsmservice24.com/htc-serviz-remont/ след което всичко се оправи. Не, че сега много ползва тази камера, но си е удобство. възможно, че сам да се е поровил в телефона малко повече, щеше да я оправи, но не му се занимаваше, негова си е работа.
    Последно редактирано от kamelia35 : 02-22-2015 на 08:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си