Не се впрягай толкова! От самото ти заглавие "ПЪРВА връзка" долавям, че самата знаеш, че няма да е последна. Просто се отпусни и се наслаждавай. Ако той държи на теб, няма да направи някоя глупост ! Колкото до "скрития подтекст" - такъв няма, просто всеки човек разсъждава различно и не може да разбере,че така те наранява. Не спирай да търсиш това, от което имаш нужда... Дали цял живот ще живвеш, преглъщайки и премълчавайки всичко? Не мисля... Ако не си гледала, препоръчвам ти да прогледаш малко сериала "Секса и града" - ще забележиш,че всяо от момичетата си има строги изисквания към половинката си и безкомпромисно се разделят със всеки, който не се вписва в обстановката. Нямам предвид естествено да зарежеш приятеля си, защото не ти отваря вратата преди да влезете някъде. Имам предвид за по-сериозни неща... Ако опишеш поне една ситуация, ще мога да ти кажа дали наистина си в правото си да мрънкаш...
Както и да е , ако нещата,за които правиш "фасони", са наистина важни за теб , то отстоявай позициите си. Не да казваш "ще го направиш и точка" . Просто Му обясни бавно и спокойно ез скандали и истерясвания защо е важно за теб... и ако наистина той държи на теб, ще се съобрази до колкото може , или поне ще опита. Ако и ой е доста неопитен, не знае как да се държи с момичетата и може би доста се доверява на другите момчета, които се бият в гърдите като "специалисти" и се обясняват колко е готино да се държиш гадно с момичетата, а същевременно дори не са имали сериозни връзки.
Както и да е .. ако искаш по-точен съвет, предотстави повече инфо (възраст, история, а-у) ии повечко примери... Попитай също за съвети за конкретна ситуация, а не за общи. Така ме е страх, че мога да ти дам грешен съвет ,тъй като информацита, която мим даваш е непълна.