.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

е живота не е ли за това..да се пробва и да се греши? ако наистина смяташ, че имаш шанс за щастие с това момче, опитай..дори и това щастие да не продължи за дълго..и това, че е турчин...ако е добър и свестен човек няма особено значение

Цитирай Първоначално написано от zoyex Виж мнението
    е живота не е ли за това..да се пробва и да се греши?
    Хахахахаах в случая не, не и давай съвети да отиде при някой, за да продължи да я използва само за секс. Той много неща може да си говори.

Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Хахахахаах в случая не, не и давай съвети да отиде при някой, за да продължи да я използва само за секс. Той много неща може да си говори.
    Не мисля че ако я използваше само за секс, без да има каквито и да е чувства към нея, би пръдължил след две години, когато е в друга държава, все още да я търси...сексът се намира навсякъде.Привързаността е вече друго нещо.

Цитирай Първоначално написано от zoyex Виж мнението
    Не мисля че ако я използваше само за секс, без да има каквито и да е чувства към нея, би пръдължил след две години, когато е в друга държава, все още да я търси...сексът се намира навсякъде.Привързаността е вече друго нещо.
    Толкова наивно мислите. След като си получава това, което иска от нея (секса в случая) защо да не продължи "връзката" си с нея ако ще и пет години? Ако я харесваше/обичаше щеше да и покаже по-специално отношение още тогава, а не само да си я кани в тях. Тук не мисля, че има привързване, а изгода. Все тая, решението си е на авторката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си