Разкрива част от сюжета на първи сезон на отчаяни съпруги :C
Габриел забременя от градинаря Джон, сигурен съм. Така му се пада на мъжа й, като й сменя противозачатъчните с аспирин, искаш бебе - на ти.
Не, наистина не й прави чест да си играе с чувствата на горкото момче. Съкруши го, като му каза, че е глупава красива играчка, но... не трябваше да се връща отново при него, само му дава напразни надежди.
Не си спомням в кой сезон Карлос ослепяваше временно, някой знае ли? И нямаше ли още един приятел Габриел?
Бри е консервативна кучка, която очаквам да изпадне в алкохолна криза, а Сюзън е сладка. Жалко, че сега така се развиват нещата между нея и Майк.
Иди ми е някак миличка, просто не е имала шанс. Тъкмо я харесах и се сетих, че ще умре след няколко сезона.
Линет е стара и сбръчкана още в първи сезон, пф, ето какво правят децата с хората. Трите й келешчета са за изправителен дом. Том със сигурност й е изневерявал, разбрах го по погледа му. Дали жена му ще научи? Едва ли ще го преживее, милата.
Зак и баща му ме плашат, ужасни са. Убеден съм, че с Мери Алис ей кей ей Анджела са откраднали Зак от наркоманката в рехабилитационния център. Но не вярвам, че е убил Дейна като бебе...