Цитирай Първоначално написано от igaydarov Виж мнението
Пич, решението е едно и е изпитано. И това е бой.
Хващаш го някой път пак като направи нещо такова, без нито да говориш с него нито да му се обясняваш и го изненадваш, наритваш го хубаво и го заплашваш че ако се повтори това, другия път няма да имаш милост и ще го разглобиш от бой.
И това ще реши проблема ти, гарантирано.
Видял те е че си педалче с кола, а той самия избива комплекси - имаш приятелка, кола, пари най-вероятно за да бръмчиш по селата заради някаква слива... А защо си педалче ли, ами защото отдавна трябваше да си му разбил физиономията без да го мислиш кво що... аз съм имал преди години подобни проблеми и решението е било винаги бой и след това всичко е точно. Замисли се дали ще смее да се ебава така с някой кик боксьор или боксьор и дали те ще седат и ще го гледат и ще ходят да пускат жалби...
Сега, ако не можеш да го биеш или те е страх, наеми си човек който ще ти свърши работата, който ще идва с теб няколко пъти и ще го нарита, но най-ефективно и респектиращо е ти да го нариташ добре.
Хайде, успех и пиши какво се е случило!
Ей, мачо, ти боксьор ли си или си кикбоксьор? Аз самия се занимавам с такъв спорт и за мен е унижение да се дървя на някви стрийт нинджи, щото ми е, като да си играя на кофички в пясъка, ако трябва да ги приспивам. Изобщо не прави чест на хора, които се занимават със сериозни спортове да се дървят на хора под тяхното ниво. Трябва да са адски комплексарчета.

Тоя тип е с психически отклонения, даже и да го бие - все тая, даже и по-лошо може да стане.