.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    спрете да викате на тия неща кучета, това прилича на ония ръкавици за прах, като изкл факта, че ако си завра ръката в него, ще го пръсна
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    спрете да викате на тия неща кучета, това прилича на ония ръкавици за прах, като изкл факта, че ако си завра ръката в него, ще го пръсна
    Кучето си е куче независимо от породата, цвета на козината, външният вид и това колко е тежко. -__-

По темата: Аз имам йоркширски териер, на 3 години.. Да го разхождаш, къпеш, храниш, водиш на ветеринар и т. н. си е отговорна работа.. Препоръчвам ти в никакъв случай, ако все пак си купиш да не го взимаш от зоо магазин!! От развъдник препоръчват по принцип хората да се взима, но е супер скъпо. Ние го взехме от една жена, която го продаваше на далеч по-ниска цена от тази, на която кучето се дава от развъдника. Верно като останат сами е сапунен сериал и някои са супер страхливи, а други супер нахални :ДД Не пускат козина, което е добре.. НО щом майка ти така овърта.. не мисля, че много ѝ е до куче.. Гледа май да избегне тая тема с това "Не знам" и т. н. ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си