.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    1. Защото сме неграмотни.
    2. За да си платиш за същинската сесия- юли.

Има ли кандидати за утрешния тест по История на България?

има ли някой друг, който иска да учи туризъм

Мега фен
    Ей този туризъм как всички се бутате .. Ама ако дойдете там ще сме доста близко,почти колеги на 5 минути път )

Хора,има ли някой на изпит по География на България в събота?Аз съм в Ректората зала 426.Драскайте.

Цитирай Първоначално написано от glorichka77 Виж мнението
    има ли някой друг, който иска да учи туризъм
    АЗЗЗЗ!!!!

че защо ти е изпит по география :Д

Mи така съм си решил.Така и така уча за матурата по география.

Sani45
    Guest
    Neka vseki spodeli kakva specialnost iska da kandidatstva?

Sani45
    Guest
    Аз искам на първо място туризъм ,след това начална и предучилищна педагогика.

И аз се включвам. Първо желание ще пиша туризъм, мисля и на предварителен да ходя през юли. Ако някой също ще ходи на изпити да пише

Renu780
    Guest
    Предварителните бяха април месец,юли е редовната кампания,аз ходих само на изпит по български и съм доволна от резултата ,но ще кандидатствам право и сега трябва да отида да видя как е положението и по история. Силно се надявам да ме приемат,тъй като друго не искам.Всъщност Търново ми е втори вариант,София си остава на първо място.
    Последно редактирано от Renu780 : 06-12-2014 на 18:44

Някой ходи ли април месец на предварителен на География на България - тема?

?!

A kakvi sa vi ocenkite na DZI-ta po BEL?

Цитирай Първоначално написано от rizzle06 Виж мнението
    Някой ходи ли април месец на предварителен на География на България - тема?
    Mda.Ako pitash za temata beshe energetika na bulgaria

Цитирай Първоначално написано от gallardo_lmb Виж мнението
    Mda.Ako pitash za temata beshe energetika na bulgaria
    Ти ходи ли? Ако да, как мина ?

Ти ходи ли? Ако да, как мина ?
    Да и не мина мн добре,имах 4.75 на изпита и 45% са били с 2 и 3 -ки.
    Последно редактирано от gallardo_lmb : 06-26-2014 на 13:51

Здравейте!Аз малко със закъснение,но все пак - аз писах по другата тема,не за енергетиката.Имам 5,вчера ходих да се запиша - МИО,Маркетинг,Туризъм и т.н.

Цитирай Първоначално написано от ivankru Виж мнението
    Здравейте!Аз малко със закъснение,но все пак - аз писах по другата тема,не за енергетиката.Имам 5,вчера ходих да се запиша - МИО,Маркетинг,Туризъм и т.н.
    Абе ти не беше ли в моята стая? Помня, че писа много на чернова, а аз бях вдясно на теб, с една зелена тениска.
    Последно редактирано от gallardo_lmb : 06-27-2014 на 14:36

Хаха,ми бях на първия чин,на средната колона.Имаше едно момиче до мен.Ама да ти кажа,че грам не помня с к'ва тениска съм бил.Ако е била зелена на черни цветя - аз съм

Да и не мина мн добре,имах 4.75 на изпита и 45% са били с 2 и 3 -ки.
    Сега юли месец ще ходиш ли пак ? Тази тема наистина е гадна, надявам се да се падне някой регион или област, много ми е притеснено.. някой има ли представа тази година минималния бал за туризма колко е ?

Сега юли месец ще ходиш ли пак ? Тази тема наистина е гадна, надявам се да се падне някой регион или област, много ми е притеснено.. някой има ли представа тази година минималния бал за туризма колко е ?
    Да,мисля да се отбия.И мен ме притеснява темата, дано този път е по-лесна за да хвана поне 5 като колегата. А ти защо си се насочила към Търново? Имам предвид, че аз предпочитам повече Варна, но ми е много далечe.
    Последно редактирано от gallardo_lmb : 06-28-2014 на 14:18

Хора,направих група във фейсбук - https://www.facebook.com/groups/724768847565531/ Влизайте вътре,да коментираме там,че е по-лесно.Канете ваши съученици и приятели,които ще кандидатстват там.

Къде да влизаме? Тя е затворена..
    Последно редактирано от gallardo_lmb : 06-29-2014 на 20:19

Еми ти прати,пък аз ще те приема...

Да,мисля да се отбия.И мен ме притеснява темата, дано този път е по-лесна за да хвана поне 5 като колегата. А ти защо си се насочила към Търново? Имам предвид, че аз предпочитам повече Варна, но ми е много далечe.
    Ами просто искам Търново днес ходих да се запиша и направо кандидатствах с матура, отказах се от изпита, почти сигурно е, че ще имам 2ка дано поне на второ класиране да ме приемат.. Също записах в Шумен, ако ме приемат за туризъм пак, обучението ще ми бъде във Варна

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си