- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидат-студенти във Великотърновски университет 2014г.
1. Защото сме неграмотни.
2. За да си платиш за същинската сесия- юли.
Има ли кандидати за утрешния тест по История на България?
има ли някой друг, който иска да учи туризъм![]()
Ей този туризъм как всички се бутате ..Ама ако дойдете там ще сме доста близко,почти колеги на 5 минути път
)
Хора,има ли някой на изпит по География на България в събота?Аз съм в Ректората зала 426.Драскайте.
че защо ти е изпит по география :Д
Neka vseki spodeli kakva specialnost iska da kandidatstva?![]()
Аз искам на първо място туризъм ,след това начална и предучилищна педагогика.![]()
![]()
И аз се включвам. Първо желание ще пиша туризъм, мисля и на предварителен да ходя през юли. Ако някой също ще ходи на изпити да пише![]()
Предварителните бяха април месец,юли е редовната кампания,аз ходих само на изпит по български и съм доволна от резултата ,но ще кандидатствам право и сега трябва да отида да видя как е положението и по история.Силно се надявам да ме приемат,тъй като друго не искам.Всъщност Търново ми е втори вариант,София си остава на първо място.
Последно редактирано от Renu780 : 06-12-2014 на 18:44
Някой ходи ли април месец на предварителен на География на България - тема?
Здравейте!Аз малко със закъснение,но все пак - аз писах по другата тема,не за енергетиката.Имам 5,вчера ходих да се запиша - МИО,Маркетинг,Туризъм и т.н.
Хаха,ми бях на първия чин,на средната колона.Имаше едно момиче до мен.Ама да ти кажа,че грам не помня с к'ва тениска съм бил.Ако е била зелена на черни цветя - аз съм![]()
Последно редактирано от gallardo_lmb : 06-28-2014 на 14:18
Хора,направих група във фейсбук - https://www.facebook.com/groups/724768847565531/ Влизайте вътре,да коментираме там,че е по-лесно.Канете ваши съученици и приятели,които ще кандидатстват там.![]()
Къде да влизаме? Тя е затворена..![]()
Последно редактирано от gallardo_lmb : 06-29-2014 на 20:19
Ами просто искам Търноводнес ходих да се запиша и направо кандидатствах с матура, отказах се от изпита, почти сигурно е, че ще имам 2ка
![]()
дано поне на второ класиране да ме приемат.. Също записах в Шумен, ако ме приемат за туризъм пак, обучението ще ми бъде във Варна
![]()