.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Сад.
    Че нали точно това исках. За това мислех всеки ден. И сега какво? Мъчно ми е, тежко ми е. Един КРАЙ. Това е. Как да разбера какво искам? Как сама да се разбера? Наистина изхвърчах високо, а май беше прав - не съм пораснала още. Какво искам? Интересното е, че в главата ми изплуват само хубавите спомени и тъгувам, в същото време се самонавивам да се сещам за всичко лошо, което ми е причинил, за да усетя, че сме взели правилното решение.
    Не знам, не знам.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Сад.
    Че нали точно това исках. За това мислех всеки ден. И сега какво? Мъчно ми е, тежко ми е. Един КРАЙ. Това е. Как да разбера какво искам? Как сама да се разбера? Наистина изхвърчах високо, а май беше прав - не съм пораснала още. Какво искам? Интересното е, че в главата ми изплуват само хубавите спомени и тъгувам, в същото време се самонавивам да се сещам за всичко лошо, което ми е причинил, за да усетя, че сме взели правилното решение.
    Не знам, не знам.
    Заради виното го казвам, ама... Гуш! Евала за смелостта. Адмирирам те! Наздраве! За едноличните решения ( които още не съм започнала да вземам)!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си