Първоначално написано от sometimes_ Не, уе. Имах предвид, че Лиланда те е ползвала. Не искам да се намесвам във форумни драми, за това държа на неизползван съфорумец. то останаха ли такива
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi то останаха ли такива Тя с всички ли е била?!?!?!?!?!
I`m trying to make your dreams come true...
Първоначално написано от sometimes_ Тя с всички ли е била?!?!?!?!?! А, не знам за нея. Говоря по принцип. Или ти си търсиш съфорумец, неизползван само от Лиланда?
Първоначално написано от LadyDi А, не знам за нея. Говоря по принцип. Или ти си търсиш съфорумец, неизползван само от Лиланда? Не, не. Неизползван от нито една съфорумка. Искам и аз да пускам теми колко се обичаме и как не можем един без друг... : )))
Първоначално написано от sometimes_ Не, не. Неизползван от нито една съфорумка. Искам и аз да пускам теми колко се обичаме и как не можем един без друг... : ))) Да, редно е всеки да преживее това нечовешко щастие Желая ти успех... в търсенето.
Първоначално написано от LadyDi то останаха ли такива
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself. Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Правила