- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Lilanda
Е, от какво зависи? Казвай, ако трябва да взимам мерки и да започвам диета. Разбрах, че оная с гладуването и пиенето на кола била много добра.
I`m trying to make your dreams come true...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Аз и свирки не обичам да правя... Пък и не ми е приятно да ме лигавят цялата...
Мисля, че интересите ни не съвпадат. :/
I`m trying to make your dreams come true...
Разликата в годините си каза своето ;с
мноо си дърта. ;/
Dr. Gregory House
Аве ей! Зарибявките далеч от моята тема!
sometimes_, не го слушай, само глупости говори. Идеални сте един за друг!
Пък и няма да усетиш, че е използван, обещавам!
Dr. Gregory House
на колко години си? от къде си? к'ъв цвят са ти очите? богат ли си? имаш ли плочки? колко кг. си? как ти е фамилията?
Изпитваш ме? ^^
* 22
* Очите ми са същите като косата (която не е боядисана)
* Имам плочки но са под мазнините :Д (всъщност се виждат май, но това зависи от дефиницията ти на 'виждат')
* Дядо ми мисли че съм г/д колкото неговите килограми, които са повече от годините му и малко повече от височината ми минус 100 см, но всъщност единственото нещо за което е прав е разликата от килограмите ми до годините му. Поне щеше да е така ако беше на 61 години. (реално май е на повечко, ама нз колко)
* Същата като на Исус. Адаши сме.
Същите въпроси към теб + колко вдигаш от лежанка + имаш ли котка.
* А да, забравих един. За предназначенията на дискусията ще е най-добре да се кара с презумпцията, че имам малко пари.
* Също така мога да пиша много красив код.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
всичко беше почти идеално, докато не прочетох предпоследната звездичка.
чувствам се по-малко зарибена.
19. голямото столица. небеснокафяви. да, но искам да съм още по, разбира се. нямам си, 'щото "не било женствено". минус 112см от височината ми. като на Пешо най-добрия му приятел. от лежанка 35. куче имам.
Последно редактирано от pandabear : 07-02-2014 на 22:57
Не оценяваш колко е рядко някой да пише четим и maintainable код, повечето хакват набързо неща и затова са толкова проблематични големите софтуери![]()
Всъщност съм пропуснал и че съм от Лондон, сега забелязах въпроса.
Снимки? Хобита?
Също така, да не би да пита за богатостта от перспективата на богат човек, който предпочита богати хора? Бях направил стандартната презумпция за причината да се интересуваш, та да коригирам?
За кой Пешо говориш.
единствената ми петица докато бях в гимназията беше по информатика. просто като прочета думата "код" и ненавистта в мен се ражда. любимата ми снимка: http://www.zoo.taipei.gov.tw/public/...0116273462.jpg
хоби: рисуване. просто искам децата ми да имат огромно наследство. за на Гошо, бфф-то, бе.
Хм? Защо на някого му трябва *огромно* наследство, какво ще прави с много пари?
Харесваш ли логика?
Сношаваш ли се с кафеви и черни мечки, или само с други панди (бели)?![]()
'ще му се радва, разбира се. и ще си го харчи със здраве ;3 харесвам една поговорка свързана с логиката: "мисля, че сексът е по-добър от логиката, но не мога да го докажа." всичко от семейство мечки. най-вече Пух.
Аха, щото съм кафява мечка а.к.а. негър. Относно парите - странни цели, има проучвания които показват че хората с много пари са толкова щастливи колкото хората с по-малко пари, като изключим баш бедняците които, вече са доста зле.
По колко пъти можеш да я накараш да свърши? Голям ли ти е?
Можеш ли да ме биеш на югио?
Защо не спиш?
Полиаморна* ли си? Би ли била с полиаморен?
* такъв който има по няколко връзки едновременно, като всеки от партньорите му знае за това и им е съответно позволено и те да се виждат с други хора.