.
Отговор в тема
Страница 73 от 105 ПървиПърви ... 236369707172737475767783 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 2622
    Мега фен
    Град
    <3
    meh
    рибите можем да сме доста скофтени
    Всъщност има един вид хора (от многото видове), които използват това, че са чаровни и харизматични и могат да си боравят с красиви думи, за да манипулират жестоко хората около себе си и това е съвсем възможно да е.. риба. Радвам се, че познавам малко такива, но именно така описаните риби (които виждам зад фасадите им много, много добре), не мога да търпя около себе си. Горе долу същото е и с девите.
    И не знам защо, но в последно време (последно, последно.. не от ден-два-седмица-месец) са ми доста интересни едни от най-големите говеда на зодиака, а именно - водолей и козирог, както и телец (да, знам, че телеца не е копеленце, но има неща в него, които ме дразнят и въпреки това ми е адски интересен).. Везните също са ми интересни за разгадаване, понякога се чудя дали ми фалшивеят и преиграват или просто са си такива едни вечно добродушни, търсещи мир, любов и позитивизъм и бла бла..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    ама верно си овца

Мега фен
    Град
    <3
    Моля?!
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    аз пък мога да изброя един куп хора, които ме дразнят, като последното общо между тях е зодията...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    аз пък мога да изброя един куп хора, които ме дразнят, като последното общо между тях е зодията...
    пфт, риба и да говори така.. не ни излагай! Я покажи малко звезден, магичен прашец!
    4XCOKИ

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    пфт, риба и да говори така.. не ни излагай! Я покажи малко звезден, магичен прашец!
    в последно време усещам как рибата в мен е задрямала и телето се щура

Мега фен
    Град
    <3
    абе знаеш ли.. в последно време и аз, или поне изпитвам страхотно дразнение от нея и все повече искам да я избутам някъде в някой ъгъл и да се покаже нещо друго на преден план..

А теле.. кое теле? Какво ти е теле? :33
    4XCOKИ

Град
    Варна
    асцендентът

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    абе знаеш ли.. в последно време и аз, или поне изпитвам страхотно дразнение от нея и все повече искам да я избутам някъде в някой ъгъл и да се покаже нещо друго на преден план..

А теле.. кое теле? Какво ти е теле? :33
    горкото ти дете, в училище сиг ще го питат, дали ще му направиш вуду кукли за коледния базар ;/

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    горкото ти дете, в училище сиг ще го питат, дали ще му направиш вуду кукли за коледния базар ;/
    виждам, че си загрижена, но нИ сА приТснЯАй
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    асцендентът
    йей
    интересно
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ^

Много странно за скорпион да виси из форумите по цял ден.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

добре работиш. браво

Аз съм момиче Везни, ни идея си нямам с какви зодии би трябвало да се разбирам, но обожаааавам Овни и Водолеи *о* и мразя Скорпиони, Рибки и Телци.. Но винаги има изключения

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    и ние те мразим

Мега фен
    ^^

anonymous895156
    Guest
    има ли девииииииииииииии алелелелей

Цитирай Първоначално написано от wrongturn Виж мнението
    Аз съм момиче Везни, ни идея си нямам с какви зодии би трябвало да се разбирам, но обожаааавам Овни и Водолеи *о* и мразя Скорпиони, Рибки и Телци.. Но винаги има изключения
    и аз съм везни, обожавам водолеи, с овни въобще не се разбирам, а за скорпионите, рибите и телците мнението ми е по-различно, асцендента ми е скорпион, така че особено телците ги намирам за доста интересни.^^

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от nyancatx Виж мнението
    и аз съм везни, обожавам водолеи, с овни въобще не се разбирам, а за скорпионите, рибите и телците мнението ми е по-различно, асцендента ми е скорпион, така че особено телците ги намирам за доста интересни.^^
    и моя асц е скорпион

как би се описала в няколко думи бтв?
    4XCOKИ

сложно.. хмм, ами самокритична на първо място, много лесно ми омръзват някои неща/хора, но в същото време съм обсебена от супер много неща, като музика, книги, филми, дори хора понякога ;о, ревнива съм, много, импулсивна, не допускам хора лесно до себе си, нито споделям с някой лични неща, колкото и да ми е близък, скептична, когато искам нещо, правя всичко възможно, докато не го получа. ох май прекалих. ;д

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    и ние те мразим
    mn love <3

Тия неща не ги разбирам особено, но пък ми стана интересно. На някой занимава ли му се да ми обясни как да си направя (някаква) Карта, която до колкото разбрах е най-пълното описание за човек? Любопитно ми е какъв модел ми е "заложен". Ако пък на някой му доставят удоволствие тези неща, не бих отказала и друг да ми я направи. хаха
    Последно редактирано от Minwu : 07-08-2014 на 19:24

Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
    Тия неща не ги разбирам особено, но пък ми стана интересно. На някой занимава ли му се да ми обясни как да си направя (някаква) Карта, която до колкото разбрах е най-пълното описание за човек? Любопитно ми е какъв модел ми е "заложен". Ако пък на някой му доставят удоволствие тези неща, не бих отказала и друг да ми я направи. хаха
    http://astro.cafeastrology.com/ влизаш в този сайт, след това Birth chart, попълваш нещата, които трябва и ще видиш описание за планетите и домовете ти, ако искаш да видиш самата карта, най-отдолу, под описанието е

Благодаря ти nyancatx.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си