- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
meh
рибите можем да сме доста скофтени
Всъщност има един вид хора (от многото видове), които използват това, че са чаровни и харизматични и могат да си боравят с красиви думи, за да манипулират жестоко хората около себе си и това е съвсем възможно да е.. риба. Радвам се, че познавам малко такива, но именно така описаните риби (които виждам зад фасадите им много, много добре), не мога да търпя около себе си. Горе долу същото е и с девите.
И не знам защо, но в последно време (последно, последно.. не от ден-два-седмица-месец) са ми доста интересни едни от най-големите говеда на зодиака, а именно - водолей и козирог, както и телец (да, знам, че телеца не е копеленце, но има неща в него, които ме дразнят и въпреки това ми е адски интересен).. Везните също са ми интересни за разгадаване, понякога се чудя дали ми фалшивеят и преиграват или просто са си такива едни вечно добродушни, търсещи мир, любов и позитивизъм и бла бла..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ама верно си овца![]()
Моля?!![]()
4XCOKИ
аз пък мога да изброя един куп хора, които ме дразнят, като последното общо между тях е зодията...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
4XCOKИ
абе знаеш ли.. в последно време и аз, или поне изпитвам страхотно дразнение от нея и все повече искам да я избутам някъде в някой ъгъл и да се покаже нещо друго на преден план..
А теле.. кое теле? Какво ти е теле? :33
4XCOKИ
асцендентът
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
4XCOKИ
4XCOKИ
^
Много странно за скорпион да виси из форумите по цял ден.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
добре работиш. браво
Аз съм момиче Везни, ни идея си нямам с какви зодии би трябвало да се разбирам, но обожаааавам Овни и Водолеи *о* и мразя Скорпиони, Рибки и Телци.. Но винаги има изключения![]()
^^
има ли девииииииииииииии алелелелей
4XCOKИ
сложно.. хмм, ами самокритична на първо място, много лесно ми омръзват някои неща/хора, но в същото време съм обсебена от супер много неща, като музика, книги, филми, дори хора понякога ;о, ревнива съм, много, импулсивна, не допускам хора лесно до себе си, нито споделям с някой лични неща, колкото и да ми е близък, скептична, когато искам нещо, правя всичко възможно, докато не го получа. ох май прекалих. ;д
Тия неща не ги разбирам особено, но пък ми стана интересно. На някой занимава ли му се да ми обясни как да си направя (някаква) Карта, която до колкото разбрах е най-пълното описание за човек? Любопитно ми е какъв модел ми е "заложен". Ако пък на някой му доставят удоволствие тези неща, не бих отказала и друг да ми я направи. хаха
Последно редактирано от Minwu : 07-08-2014 на 19:24
http://astro.cafeastrology.com/ влизаш в този сайт, след това Birth chart, попълваш нещата, които трябва и ще видиш описание за планетите и домовете ти, ако искаш да видиш самата карта, най-отдолу, под описанието е