- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нямам гърди ;(
+785421Първоначално написано от badsector
![]()
Към авторката: Я не се комплексирай. Някои момичета са доооооста по-зле.
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Аз съм на почти 18 години и нося 75Б ,но не са въобще големи и принципно имам по едър кокал и дори някой сутиени са ми големи горе,а по-малкия размер не ми става заради подгръдната обиколка.На мен г ърдите започнаха да ми растат средата на 8ми клас и дори до тогава не носех и сутиен..ама пораснаха малко колкото да сложа някакъв сутиен.Изчакай с времето![]()
чашка А съм нямам гърди ЧАШКА А НЕ Е НИЩООООО
Промити мозъци...
Гледайте си кравите по телевизията и си мечтайте да сте като тях...Истински красивите жени оставете на естетите.
и да имаш големи не е много яко .. аз съм с размер 85Ц и с триста зора си намирам нещо което да ми хареса пък и тежат, докато тичам понякога боли, привличат много внимание ...
П.П. защо по дяволите та това е тема от 2011-та ;дд момичето сигурно вече е с цици като дини хаха
Последно редактирано от Vivitu483 : 01-03-2014 на 15:59 Причина: ей така
Всички тука които пишат, че гърдите нямали значение, са или грозни момчета, или момичета без цици. АМИН
Брех, и си само на 17 години… красота, а? :3
айде да не пишем в тая тема че пак ще изреват че е от 100 години
Дай тогава на ЛС, ако искаш, че ми стана интересно. ^^
Аз съм малко малка за да пиша тук, но ще ти кажа само:
Абе я са успокой!
Не ти трябват големи гърди за самочувствие!Доколкото разбрах имаш страхотно тяло.Ако имаш готини крака и дупе я ги зарежи гърдите!
Едно момиче от моя клас (аз съм за шести) носи сутиен и гледа да се вижда.Момчетата и дърпат блузата, разкопчават и сутиена, обарват я...Само щото има 9 е, не се знае) големи гърди.Гледай да имаш хубав успех в училище и хубаво тяло и да не ти пука за гърдите!Голям прас!Например, ако момчето те харесва такава каквато си да не ти пука за циците!
Ако искаш ми пиши на съобщение.
Темата е от преди 100 години, няма ли кой да сложи един ключ? Сега ще го превърнете в спор имат ли значение гърдите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Спокойна да сиОт моят клас има 2-3 момичета, които нямаха гърди, но на едната за 1 лято и пораснаха до С.
Циците не са най-важното нещо при една женаДавам ти съвет, която и тя даде на всички и на едно момиче за 2 месеца и пораснаха до размер B .. Пий повече боза -г/д 1 литър на ден. Много повече ще ти помогне, според нея. Тя така е направила ... Надявам се да съм полезен.
П.С Набори сме![]()
поне няма да те е страх от рак на гърдата
n00bs
Наистина ли си мислите, че бозата действа?![]()
Всичко си е до ген, внимавайте с бозата, защото с един литър на ден цици няма да ви пораснат, но дупето определено!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5