- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери в сериозни връзки. Защо?
след не многото прочетено, за пореден път се убеждавам в думите на Наполеон
"Всички жени са курви с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена."
AnarchyBoy, Fisherman, pandabear и останалите им мажоретки да си пренесат спаринга другаде.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хахa... Бях забравила колко безгрешни са всички. Псевдоморалистите са ми любимци. Защо не искате да разберете, че съществуват различни мнения от вашите? Идеята май беше всеки да сподели какво мисли по темата, а не да определяте кой е моралист и коя - курва. Смешно е. Това, че аз съм изневерявала не ме кара да мисля, че всички, които не са го правили, са идиоти. Никой не съм подстрекавала да повтаря моите действия. И никой няма право да ми казва каква курва съм само, защото неговите ПРИНЦИПИ били високоморални.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
то пък и тва оставашеТова, че аз съм изневерявала не ме кара да мисля, че всички, които не са го правили, са идиоти.
Поговорките не ми влияят. Това е поредната глупост за човешката надменност, че може с думи да промени същността на човек.На мен особено думите не влияят, защото човека, който съм днес е благодарение на действията на другите, които са ме наранявали. И Левски е казал "дела трябват, а не думи", ама поне аз лично не съм срещнал 1 човек извън моята рода, който да го спазва.
Последно редактирано от RiB : 07-07-2014 на 08:02
Стига, уе, хора. "Човекът, който съм днес"?! Като започнете ей така... Всички ли сте пример за подражание?! Само бълвате разни стереотипни фрази. Това, че не изневеряваш, съвсем не те прави добър човек. Има далеч повече критерии, за да може да ти бъде дадено подобно определение. Самият факт, че се самоизтъквате постоянно, е изключително жалък. Изневярата не е грешка, тя си е избор. При това личен избор. Много ме кефи как масата хора обича да влиза в ролята на защитник на чувствата на останалите. Изневерите са най-малкия проблем във връзките според мен. Но себичността не позволява на никой да го разбере. Много по-голям проблем са безсмислените скандали, навлизането в личното пространство, силно изявената ревност, отнемането на свободата и т.н. Разбира се, аз нямам намерение да уверявам никого в това, което мисля. Просто се опитвам да обясня, че не е нужно различното мнение да се отсъжда непременно като неправилно и, че действията на другите невинаги са толкова погрешни и ужасни, колкото ни се струва.
I`m trying to make your dreams come true...
^да обобщим: щом не изневеряваш, значи си боклик и освен това изневярата е окей щот има вероятност да си се хванала с някъв комплексар дето не те оставя да дишаш ?
честно през хуя ми е темата ама се хиля с глас на постовете![]()
лейди, сложи му перманентен бан на тоя, виж какво е писал напоследък извън кофата :C
Значи ще ви видя като се влюбите ИСТИНСКИ и ви го причинят дали ще ви е яко. Избор било ... еми избор е и да приключиш отношенията и после си ходи по който/която искаш. Просто няма смисъл...
не те разбирам
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Понякога не става само с говорене. Не всичко се решава само по един начин, а и най-често няма правилно решение, щото всичките са гадни. Не всичко е черно на бяло пак ти казвам.. Но малка си и наивна, нормално е..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
То много работи мога да съм заадала в профила си. Не е факт, че са верни, но няма значение. Като не става с говорене и не се получават нещата отново не виждам логиката като изхода е само един....
Нали ти обяснявам, че не винаги всичко води до един изход ве. ;с
Нещата са по-сложни..
Dr. Gregory House