- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери в сериозни връзки. Защо?
Знам, знам..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Изневерявала съм. Не е голям келепир. Зависи какво ми е моментното състояние. Имало е изневери, които ми носят ебаси его бууста, но е имало и такива, от които се чувствам толкова зле, че чак физически съм разбита няколко дни след това. Ако един ден имам късмета да си седна на гъза, то вярвам че това ще е плод на срещата ми с човек, когото смятам за подходящ. Преди това няма смисъл. Направих си експеримент: станах моногамна в отворена връзка, защото имаше индикации за това, ама пак не видях някакъв келепир. Моментът още не е дошъл явно. Пък и, независимо колко зле звучи, свикнала съм да си тръгвам през нощта след секс и да не звъня после, пък преспиването и гушкането, и интересът към другия човек ми бяха доста интересни нови преживявания. 'Ма всичко свършва де, рано или късно.
От друга страна, не ме интересува особено дали човекът има половинка или не, ако мисля да го ползвам еднократно. Факт е, че ако той има сериозни чувства към половинката си, надали ще дойде да ми скача на мен или пък все някъде в разговора ще успее да я вмъкне и да се разбере, че съществува. В противен случай ми става ясно, че и да не съм аз, някоя друга ще да е. Все тая. Но ако знам предварително, че има приятелка... по-вероятно е да го въртя да си правя смях с него, отколкото да стигнем до кревата. Неведнъж са ми се точили обвързани и реакцията ми почти винаги е била: "и к'во, ти наистина ли си склонен да и го причиниш?". Не, че получавам няк'ъв особено смислен отговор, просто обикновено се забавлявам с т'ва колко са креативни когато тря'а си изчистят съвестта жалкарите.
На мен не ми е известно да са ми изневерявали, 'щото си бича все на отворени връзки. Но както наскоро осъзнах, пазя много повече чуждото лично пространство, отколкото моето собствено. Неведнъж съм казвала, че нищо, което не знам не може да ме нарани. С'а последния субект, който ме пораздруса по-сериозно и пак се оголиха много щети, го знам че се чукандри за живо и за умряло, ама к'во от това? Крие ми се той, маже разни лАйна и к'во? НЕ, не се успокоявам с думите "щом се връща при мен, значи ме обича", защото тоива са глупости. Понякога ме кара да се замислям, че има нещо, което явно ме прави недостатъчна и че нещо трябва, за хиляден път, да променям в себе си. Но знам, че няма да е заради него, както и знам, че неговите похождения са само и единствено плод на собствената му неувереност и кофти предишна връзка. Ста'а ми жал как някои хора се затварят след кат' са били наранени. При все, че това е най-естественото нещо на света.
Ами не съм пример за подражание, нищо нередно не съм правил в живота си. То бива ли такова нещо! Не защитавам никой друг, защото просто не ми пука. Всеки да се оправя така, както намери за добре. Но не виждам нищо лошо в това да кажа, че съм направил нещо добро. Голямо постижение е да направиш лайнарията и да я постнеш във форум. Толкова ни е изкривено обществото... чак ми се повръща. Пък и не разбирам защо да не кажа нещо добро за себе си. Нито някой от този форум ме знае, нито ще ме знае някога![]()
Последно редактирано от RiB : 07-07-2014 на 13:47
Изневерявала съм многократно и нямам намерение да спирам да го правя занапред. Когато човекът до мен не ми е дал достатъчно любов или секс, предпочитам да си ги потърся другаде. Какво толкова? Гледайте собствения си живот и си вярвайте, че половинките ви не се оглеждат за друг. Или че никога няма да изневерите, хаха. Това са нормални неща от живота, дори бих казала, че трябва да ги има, защото го разнообразяват и те карат да изпитваш нови тръпки и непознати преживявания.
отказвам се от коментара си, с жена не се спори
Последно редактирано от RiB : 07-07-2014 на 19:17
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Пиявици са онези, които не даряват половинките си със секс и любов и въпреки това смучат от тях. Аз не го правя, така че не виждам проблем.
Използвачка или не, аз съм богата, а вие сте мишлета.
Да го духате, курвета.
Yeah, right...
Димитъре, ще ти банна и другите профили.