- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Защо, защо, защо, защо????? Защо е такова лайно искам само да знам. Защо винаги ще ме накара да се пречупя да орева орталъка, да го намразя, да видя всичко лошо в него, всичките му грозни дефекти в детайли, да му се присмивам докато отвътре се разяждам, защото не мога да се напасна към тях.... И после през нощта ще ме разтопи... И аз, тъпанарката, омеквам и забравям, и ставам пак като удавник за сламка. А т'ва не ми е спасение, напротив. И аз не съм аз. Мега много мръвки, показват в една случайна среща повече, отколкото съм видяла за две години от него и пак...Омръзна ми да се самообвинявам, да си забранявам, да се самосъжалявам. Да, искам го, независимо колко е отвратително всичко, въпреки че ня'а да го получа, въпреки че ако го получа, ще съм още по-наранена. И не съм бясна на себе си. Бясна съм на него, че няма топки да вземе най-доброто, до което някога ще има допир.
бих изпсувала сочно. тъжно ми е, ядосано ми е, тъпо ми е. защо го прави бе?? цяла нощ не можах да спя като хората, през час си гледах телефона дали е писал, ама к**. при това пак ми видя съобщението и не отговори.. ако си мисли, че така е много забавно и днес ми пише просто "ама аз бачкам бебе и за тва" такъв скандал ще му вдигна, че ще се чуди откъде му е дошло. може да съм му никва по негови стандарти, ама и аз съм човешко същество и заслужавам уважение, мамка му!
и май си възпалих яко две пъпки на брадичката, адската болка ми е там, трябваше да се видя с нея, но май ще я отрежа и да.. екстра започва и този ден
Не ми харесва да ме притиска до стените така,толкова е нагъл.
От снощи си пиша писмото и все не го завършвам ,толкова неща искам да му кажа.Не съм сигурна дали да му кажа сега за неговите намеци.Уфффф знам,че ще се ядоса,но поне е далеч и няма да стане скандал.Но толкова ми тежи ,че не му споделям.
И това нещо цял ден ще се занимавам да го поправям.
ТИ ДА ВИДИШ. Но не, не съм съгласна така, тъкмо се примиря и айде пак се хващам на хорото. Ама ми е тръпка, бе, мамка му. Ох.
О, направих си маникюр, уникален е, хехе, чакай да вкарам кифла полъх.
Иначе сега след час тръгвам, трябва да ходя до ХЕИ, после на работа - смесени чувства, работата е приятна, сладка, но пък все ме е страх да не се оплескам. Ама то с грешки се учиш, бе. Ще допусна 20 грешки и ще стана про. Или мастър. Или там каквото се води. Пък и следващите 2 дни почивам, опа!
Ай.
Ох, непълноценна се чувствам. Ежедневието ми е толкова скучно, че направо ме убива..![]()
You are broken, I can fix you...
Eййй шиии са побъркааам !!!
В ей такива дни се мразя...Що бе??Що съм толкова чувствителна...Иде ми да псувам,да крещя,да блъскам,да чупя,да се самонараня..че да видя аз що е то болка. Що бе... да са ева...
Ще седна и ще си поплача.
Тея дни ще посетя хората,които ми вдъхват кураж и ми помагат в трудните моменти,но това не са моите приятели(естествено).
А?! Вече не ми се плаче...ще сядам да чета.
Ама тая книга ме натъжава още повече. Хъъ знам какво ще чета
**Емотиконка изпърдяно зъбче**![]()
Днес е специален ден. Последната дата, която ще значи нещо...
Значи...чувствам сА неприятно! Щото не се наспах, за пореден път. И днес пак ще се занимавам с глупости, вместо да си пусна филмчето и да си заспя като пич в 22ч. Нищо, явно ще си почивам на оня свят. Поне утре ще съм свободна и ще си легна още в 18ч! Хич не ме интересува! Искам да се наспя! Всичко друго ми е маловажно към момента.
I`m trying to make your dreams come true...
Изгубила съм тренинг, деа. вчера 6-7 часа боядисване и днес вече ме боли всичко. Поне съм доволна как се получи![]()
![]()
Днес, обаче, ме мързи мнооооооого. Чета си тука книжка, разцъквам от време на време и си пия фрешчета. А той реши да ни събира ВСИЧКИ, в тях, за полуфинала и след малко трябва да тръгвам, защото се налага да се правят пици в индустриални количества, и няма да ни стигне времето. fuuuuuuuuuuuuuu. e, забавно ще е поне...
GO- GO- GO, Germany!
![]()
мф, творческо от няколко дни насам. ♥
пък от утре ще се уча да карам кола.
meow.
А дано, ама надали!
Интересна игра ще е, пуууу!
На мен ми минават песимистични мисли през главата, мисля да си ги избия обаче, че иначе още месец и половина няма да съм на себе си.
Четири много приятни уговорки са ми сигурни в най-близкото бъдеще, юху!
И съм безумно мотивирана за фитнес!
некои ако е преживявал дълго време без сън и изобщо да не му се спи да има нещо като свръх сила
да е пил валерианглогменти валидолчета и подобни шитни за отпускане
да е имал нещо като сплескване и бодежи едновременно в главата
/мастурбирам вече за пети път и нищо
не се изморявам не ми се доспива
блъскам като луд на лоста - същото
вече започвам да се плаша като легна и изведнъж се сепвам ИМАМ И ЗАДУХА
некои ако е преживял подобно нещо да свирка
Уф, чувствам че ще се пръсна отнякъде, ама пуста пролукщиния... Искам да го видя, ама знам че е по-добре да изчакам. Освен, че пак е фул с ивенти. Предполагам, че ня'а да успея да го видя преди да си замина. Сефте! И он'ва нещо, ако не спре да ме троли да излизаме, ще превъртя играта
Леле, какъв ден!
Днес бях по-скоро телефонистка, отколкото рецепционистка.И това, при положение, че мразя да говоря по телефона. Щях да се побъркам по едно време. И тъпите системи няма ли кой да ги оправи, за пореден ден имахме проблеми с плащанията.
Доволна съм от завършека на работния ден обаче. За по-добър не мога и да се надявам! Само защо някакви напълно рандом хора трябва да ме карат да се чувствам appreciated, а близките ми - точно обратното.![]()
Ако колетът ми беше пристигнал щял да съм в пъти по-доволна, ама какво да се прави.
И те ми се правят на сърдити - ами, да се правят. Аз не съм длъжна да се съобразявам със сульо и пульо. И как мога да внимавам те като спят, а за мен никой не си прави труда да мисли, при положение, че работя рано сутрин. Дебили.
Още само няколко дни, нямам търпение!
Поне на работа беше забавно.
Писмото ми не е изпратено обаче, пералнята-язък за парите дето ще дам за трите тениски, дето са пуснати и в същото време чаршафите ми са неизпрани.
Най-добре човек да си върши работите сам.
Оная вече я отписвам от живота си. Писна ми от използвач(к)и. Пропаднали парцали, които само се чудят как да ме изнудят за още нещо и в замяна ми се изсират отгоре. Да ти имам приятелството, после що всичките и приятелки са я оставили-щото освен интриги и сплетни, друго не може да прави.
Мъничко ми стана кофти, че точно днес предпочете да излезе с приятелите си, вместо с мен, но... Както и да е. Ако знаеше какво му бях приготвила, нямаше въобще да се колебае в избора си.Понеже въобще не го очаквам да се прибере преди 3-4 сутринта, направо си организирам една момичешка вечер. Една приятелка и без това не е на кеф, заради нейния пич, ще я викам да се оплакваме една на друга от мъжките. В нас или някъде навън, все тая....
Пуснаха ме по-рано, оцелях след градушката.. ама исках да си купя роклята, а бяха затворили, че нямаха ток. Горките :Д:Д
Не знам какво чувствам. Ще ми се да имах някакъв наръчник за самата себе си.
Как може човек, преживял такова разочарование, толкова болка, да има силите да продължи напред с толкова страст и всеотдайност? Защо аз не мога?
Страх ме е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
При мен днес дойде една много арно девойче. Набързо се осведомих за статуса й и за мое нещастие се оказа, че ще се жени през септември. Все пак трябва да се отбележи, че има такива приятни явления - 20-годишни момичета да се задомяват. При това е студентка редовно, така че оправданията от типа "като завърша" очевидно при нея не са минали![]()