.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Преди ми ставаше много зле, когато се возя в кола, особено по завои. Никакви хапчета не ми помагаха, какво ли не съм пила. Просто се возя отпред, отварям прозореца, за да влиза свеж въздух и гледам напред в простора. С времето сякаш се израстват тия неща, не знам, ако се возиш по-често в кола, май започва да отминава.
    И аз преди бях така и абсолютно нищо не ми помагаше. Сега сякаш с времето се пооправих, въпреки че ако сега мина през беклемето ще си изповръщам червата. Aко пътуваш много често обаче, се свиква.
    Иначе знам, че може да се яде сол от семките примерно или от солети, тик-так, дъвки и тем подобни,но при мен лично не е имало ефект.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    И аз преди бях така и абсолютно нищо не ми помагаше. Сега сякаш с времето се пооправих, въпреки че ако сега мина през беклемето ще си изповръщам червата. Aко пътуваш много често обаче, се свиква.
    Иначе знам, че може да се яде сол от семките примерно или от солети, тик-так, дъвки и тем подобни,но при мен лично не е имало ефект.
    Преди 2 седмици минах Шипка и Беклемето в един ден, мислех че ще си изповръщам органите, но учудващо не, даже беше приятно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си