- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Анти - българия
Ти си мислиш, че си единствения който е търпял обиди ли? Вземи се съсредоточи и прави нещо смислено докато си млад и можеш да наваксаш всичко. Нямаш 8ми клас...ами сам си си виновен. Скъсали са те, ок, ама може ли 2 години да си стоиш у вас и след това да се жалваш, че нямаш 8ми клас...Вдигни си гъзеца от компа, излез на вън като МЪЖ и се дръж като такъв! Отивай и се записвай на вечерно училище, вземи си тъпия изпит и си влез в гимназия и престани да се жалваш! НЯМА как да се получат нещата докато не започнеш да ДЕЙСТВАШ! НИЩО няма да ти дойде на готово, САМ трябва да си го вземеш! Да, живота предоставя на някой много по-големи трудности от на други, но това не значи, че трябва да се отказваш, а това трябва да те МОТИВИРА да продължиш! Живота ти не е свършил! В момента сам се прецакваш! Стегни се момче, никой не те кара да обичаш който и да е, но докато си стоиш заключен у вас пред компютъра и обясняваш колко мразиш всички няма да стигнеш до никъде!
>>DjBelev<<
Пич, мен е нямало кой да ме възпита и аз съм малко с псих проблеми. Нямам никакво желание да уча... още по малко ако съм в клас в който не познавам никой. Майка ми беше в Гърция работеше... и с баща ми беше нещо такова и аз израснах с баба ми и дядо ми... какво да се прави нашите тряя да работят щото държавата е шибана и е беше бълна безработица а дори и да си намериш работа най много 200-250 лева. Че само да си платиш тока струва около 100? В Америка на 20 години можеш да си купиш жилище, кола и да живееш сам. А тук във вашата мила родина (ДА И ЕБА МАЙКАТА извинете!) когато станете на 20, сигурно роднините още ще ви помагат. Аз не познавам самостоятелни хора заклевам се! И пак ти казвам, не целя нищо със страницата в ФБ. Всичко зависи от това къде си израснал колко пъти трябва да ти го напиша? Аз мисля така за дето съм израснал в много лоша среда, не знам от колко години търпя тея подигравки, години наред търпя търпя и вече ми писна. Сега който се заяжда с мен(в реалния живот, не в интернет) направо го убивам чесно ти казвам. Баща ми има пистолети и само ми трябва името на тоя които ме дразни, не са малко хора, мога да питам всеки каде живее той и в удобен момент да го очистя безследно. И докато питам хората ще нося маска в случай че правят разследване и открият че съм питал за него, после като питат как изглеждам -> носех маска И ЩЕ ГО ДУХАТ. Няма да простя на никой който се ебава с мен пич. Няма да търпя повече обиди. Това ти го казвам най-сериозно, не се филмирам.![]()