- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Анти - българия
Аз само ти казвам, че това не е начина по който ще се оправят нещата. Разбирам те, че ти е тежко, но няма да се оправят нещата по този начин. Не си само ти човека, който е бил подиграван, обиждан, малтретиран.
>>DjBelev<<
Страницата в ФБ ме успокоява... някой човек ако я хареса примерно ми става кеф. И по тоя начин си изкарвам ядовете които съм трупал с годините. Навън излизам само за да си платя нета и да ходя на покрива на блока. Когато някой се ебава с мен гледам да се държа по смирено понеже не мога да се бия и съм адски слаб, никога не съм ходил на фитнес. Но моята сила е умът ми, мога да направя бомба примерно прикачвам един телефон към бомбата и когато друг телефон звънне на този който е прикачен към бомбата и тя гърми.. и може да съм напълнил цяла кутия с барут? По външен вид съм невинно ангелче но само някой да ме ядоса съм готов да стигна до крайности. Имало е какво да науча през цялото това време което изгубих преди компютъра, научих много неща дори и английски. Дай някакъв съвет? Няма как да ида на училище да завърша до 12 клас обаче искам... искам и приятелка да си хвана да съм нежен с нея... обаче когато някой почне да ми се подиграва знаеш вече какво става. Не им трябва мотив, винаги е имало причина да ми се подиграват. Има 1 процент шанс да взема съвета ти на сериозно тъй като до сега не съм приемал никакви съвети.
Последно редактирано от angelche3 : 07-10-2014 на 19:51