- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ПИЕ МИ СЕ МЕГА МНОГО. МЕЕЕГА <3
мноЛ съм зле (не че ме интересува, но) кой алкохол е твърд? ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Милата :д
Твърд алкохол се водят тия около 40% - водка, ракия, джин и подобни.
Аз пия за удоволствие пък :д Първият ми избор би бил вино или коктейли. Снощи пих сангрия - испански коктейл с изстудено червено вино и плодове, облизах си пръстите. На морето пък открих някакъв испански ликьор - 43, който се прави на коктейл с прясно мляко - божеее, има вкус и мирис на разтопен ванилов сладолед, божествено е!
"По-тежки" коктейли са примерно водка с портокалов сок, Куба Либре (ром с кола), Мохито (ром с газирана вода, захарен сироп, обиииилно количество мента и лайм). Много си падам!
В Германия примерно пият и уиски с кола - заедно в обща чаша, за което тук ще те линчуват
Далееееч не е необходимо да пиеш чист алкохол, че да се понапиеш. Просто нещо сладко в комбинация с алкохол и няма да го усетиш.
Ох, мента и аз не пия вече по същата причина. Уиски - страшно рядко и само в горепосочената комбинация. Джин - само в комбинация с тоник и не ми е любим. Ракия, узо, Йегермайстер - никога.
Експериментирай, ще откриеш твоето нещо, но наистина - опитай някъде този ликьор 43 в комбинация с прясно мляко и сподели мнение!!
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-10-2014 на 20:44