- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели или гаджета?
Здравейте, нова съм във форума и се надявам да можете да ми помогнете.
Сега да започвамАз съм момиче на 14год. Той е на 15год.
Преди 1месец се запознахме случайно в една игра и се оказа, че сме от един и същи град.
Разменихме си скайповете и вече всеки ден говорим.
Както знаете едно момиче и едно момче немогат дълго време да са приятели.
Аз след време започнах да го харесвам и той разбра за това но нищо не ми каза.
След 1 седмица той каза че ме обича и вече постоянно ми го казва (още не се срещнахме защото съм на едно село-.-)
Той някой ден ме пита дали съм имала гадже, дали имам първа целувка, но аз досега нямах гадже и то много ясно, че нямам опит. Той се изненада и за майтап ми каза "спокойно аз ще те уча", но след време този майтап стана за него истинско желание и аз с много срам му казах, че искам първата ми целувка да е с него, защото мисля, че с него ще съм по спокойна. Мога да ви кажа, че на него му хареса.
Днеска докато си говорехме той ми зададе един много труден въпрос:
Аз: Приятелката ми постоянно ме пита дали сме гаджета, аз и казвам че не сме но тя не ми вярва.
Той започна да се смее и каза: И моя приятел дет го познаваш и той постоянно ме пита обаче не ми вярва, че не сме.
Той малко мълча и ми каза: Но да наистина ние какво сме? Не сме гаджета защото никой един от нас не е предложил за да станем. Много добри приятели сме споделяме си всичко през целия ден говорим, но не е нормално "много добри приятели" да си пращат целувка да казват, че се обичат, искат целувка и т.н.
Аз дълго мислех и само разбрах това: Не сме гаджета.Приятели сме, които се обичат не като приятели. А това какво е?
И сега въпроса ми е ние какво сме? Има ли точно "определение" за това "нещо"?
Тъпи келеши.
Ей тролче я се махай
![]()
Еи овцЪ ти си ТЪпЪ ШоТ си МаЛкЪ , и иМеНнО ЗаРад ТуИ миСлиШ кЪт ОвцЪ , заДълЖитЕлНо0 Ли ТрЯбва дА Си пРедЛожИте , За Да СтаНеТе ГаДжеТа . ПреДлаГаТ Си ДЕЦаТа от ДецКаТа ГрадиНа.
- здравеи , аз съм мАРТИ
- здравеи , аз съм ДаЯНъ
- искаш ли да станем гаджета ?
- еми ок .
( след близо 15 год ) - Марти - Искаш ли да правим секс ?
- ДаЯнЪ - Ъъъ нз
( Вместо да питаш искаш ли , казваш - ДаЯнЪ ща чуКаМм На ТаВаНаА ! ) - Не е СлоЖн0
Излез от филма.
Определението за вас - деца, които не знаят какво искат.
Ще пораснеш още малко и като отвориш тази тема и видиш какво и как си писала, сама ще искаш да си биеш главата в стената.
Последно редактирано от hey.mistery : 07-13-2014 на 19:21
Точното определение е: Двама непознати.
Докато не се срещнете на живо няма как да сте нещо повече от филмирани пред монитора лапета.
Колко още такива чатове ще имаш.. Старай се да не влагаш нищо в тях, защото са безсмислени.