.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Липсва ми училището.

Почти на 17 съм и още нямам 8-ми клас. Не ходя на училище... но е много яко да ходиш на училище да говориш с хората да се смееш в час да си пишете бележки със съучениците по време на час.... липсва ми. И най-важното там е че е по лесно да си намериш половинка. <3 Лично на мен ми беше забавно да се държа като някой идиот и всички да ми се смеят... но те се възползват от това че съм много забавен и почват да ми се подиграват. Така се депресирах и започнах много да се притеснявам от хората, чак повръщах от притеснение. Липсва ми училище.. пожелайте ми да се върна и да завърша 12-ти клас моля ви.. пишете в темата за някои хубави ваши моменти в училище.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    На СФО ли си?

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    На СФО ли си?
    Самостоятелна Форма на Обучение? Нямам си понятие какво е това... а и сега съм пийнал малко вино и не мога да мисля.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Лично на мен ми беше забавно да се държа като някой идиот и всички да ми се смеят... но те се възползват от това че съм много забавен и почват да ми се подиграват.
    Между това да си забавен и да се държиш като идиот има огромна разлика.

anonymous895156
    Guest
    но те се възползват от това че съм много забавен
    по-скоро смешен

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Лично на мен ми беше забавно да се държа като някой идиот и всички да ми се смеят... но те се възползват от това че съм много забавен и почват да ми се подиграват. Така се депресирах и започнах много да се притеснявам от хората, чак повръщах от притеснение.
    потвърди ми се теорията, че си дебил

Дебил, идиот, смешник... все тая! На тях им беше забавно това е важното, после искаха пак да ги забавлявам но тогава им отказах!

angelche3, защо си спрял да ходиш на училище? родителите ти не ти дават или навремето не си искал....?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си