.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Възрастта не определя човека.
    И 10 години разлика си е окей, стига да става въпрос за връзка между зрели хора, които знаят какво искат и са се изградили малко или много като личности. Куп примери има за хора без разлика в годините, които едва се търпят и непрекъснато се карат... А има и такива, които имат по-голяма разлика в годините, но се разбират чудесно, живеят си спокойно и нямат никакви ядове. Любов да има, пък другото...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Зависи от възрастта,на които са двамата.За мен лично най-много 4-5 години са окей.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Възрастта не определя човека.
    И 10 години разлика си е окей, стига да става въпрос за връзка между зрели хора, които знаят какво искат и са се изградили малко или много като личности. Куп примери има за хора без разлика в годините, които едва се търпят и непрекъснато се карат... А има и такива, които имат по-голяма разлика в годините, но се разбират чудесно, живеят си спокойно и нямат никакви ядове. Любов да има, пък другото...
    +1
    Аз се разбирам много по-добре с по-възрастни мъже. Ако си харесам някого и 15 години разлика да има няма да е проблем за мен.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
    Ако си харесам някого и 15 години разлика да има няма да е проблем за мен.
    Няма да е проблем за теб, а неговото мнение дали е от значение ?

Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Аз съм почти на 17 и едно момиче което е почти на 11 ми каза по Facebook че ме харесва. Казах и че е много малка за мен.. за мен 6 години са голяма разлика, към 4 макс!
    Значи някоя 13 годишна ти е точно, може дори да те научи на някои техники.
    Последно редактирано от papugai : 07-15-2014 на 15:17

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Няма да е проблем за теб, а неговото мнение дали е от значение ?

Значи някоя 13 годишна ти е точно, може дори да те научи на някои техники.
    Брато аз като бях 10 годишен си харесвах 22 годишната братовчедка на един приятел. Ходя един ден и я виждам облечена в оранжево и направо ми грабна очите! Аз не гледам годините освен ако разликата не е прекалено голяма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си