- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тебешири за коса
Някой пробвал ли е такива, или подобни тебешири за коса, с цел временни кичури?
http://olx.bg/pasteli-tebeshiri-za-k...yata-i52255604
Някаква идея дали хваща върху кестенява коса?
Последно редактирано от DragonLady : 07-13-2014 на 19:36
Пробвала съм Hot Huez и течния вариант на Lóreal. Хващат на тъмна коса, но цапат адски много и не са издръжливи. Направих се сутринта и до вечерта приличах на смърф/ растение.
Не бих ти препоръчала, ако не искаш да си оцветиш дрехите ;д
Това с прекаленото клепане на всичко, определено взе да ме отказва от идеята![]()
Клепане има при всякакъв вид боядисване на коса.Аз съм с боядисана коса ,но е в светъл тон и исках да пробвам черна,но имашe вероятност да не се харесам така че си купих боядисващ шампоан и от много светло меден цвят, ми стана чисто черна и с такъв шампоан една приятелка се боядиса в лилаво и й хвана на кестенява коса.Много ми хареса.Та,шампоана е 2лв на опаковка и съм много доволна ,но тези тебешири не ми вдъхват много доверие
Аз съм пробвала със ,,спрейове за коса",цвета се задържаше за ден(малко е сложно да го пръснеш на косата,защото,за да се вижда,че има цвят трябва да пръснеш повечко,иначе ли личи леекооо и само на насочена към него светлина)и се отмиваше веднагически,но флаконът беше малък и свърши след около седмицаЕдин беше около 8 лева и не бих си взела пак
аз си направих лилаво-розово омбре (преливащо) с пиоктанин и фуксин.. хващат на всякакъв цвят коса и се отмиват след 2-3 измивания но внимавай - цапат адски много![]()