- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На море
Един малко малоумен въпрос(не ме питайте защо тогава го задавам) тааа.. Къде ще ходите на море, с кого и има ли някой, който ще ходи в Кранево?
![]()
Къде ще ходите на море - В Турция, Кушадасъ
с кого - с приятели
и има ли някой, който ще ходи в Кранево? не
защо, трябва ти пълнолетен да влизаш в клубове ли :Д
Секс в Хаити, френски кибрити
Поздрави от град Нидри, о-в Лефкада, слънцето е прекрасно през деня, а вечерта таверните и узото са №1... разбира се, с широка компания, най-различни по характер приятели и приятелки сме се събрали и си изкарваме повече от добре.. Краневоо - ще си изкараш добре, за някой, който ще ходи не съм питал ... Απόψε Δεν Πάμε Σπίτι !!
Я си живеем на морето... :3
Иначе Кранево ей го тук на един дуп място... :3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Това, че Кранево по принцип си е селце, не значи че комисиите не са по-отзивчиви или полицията по-мила
Ела до Албена или Златните, аз ще ти продам алкохол
За седмица отивам в Обзор с майчето и август, вероятно, ще мърдам с приятелят ми и компания на друго място :Д
Последно редактирано от ByK : 07-15-2014 на 20:45
О, Хени! Елате към Варна. :3
Мишинка
BrainDamage
На Камчия сме, в прекрасни бунгала насред гората. Обичам бунгала. Обичам. С наще и с приятеля ми ще съм, за аверите малко финансите са къси, а и трудно вземаме да се събираме вече.
На Камчия е много яко... ходил съм като ученик с класа, качихме се на едно корабче и обикаляхме по реката, когато влязохме в морето и вълните като започнаха да клатят корабчето, всички момичета взеха да пищят...![]()
Мишинка
BrainDamage
Лодка, да. И ние предната година се качихме и се поразходихме. :3 Само не питай кво стана като видях костенурка. :33333 Допълних реката със скуърт. :3333
леле ше е яко да се засечем с някой форумец, аз съм от 1 до 15 август - събрали сме се няколко левента и сме решили за 2 седмици да обиколим цялото черноморие![]()
the game
Към Бяла сме се запътили с нашите, след седмица.. А иначе средата на август ще мръднем и с компанията на някъде.. Така че ме очаква голямо събиране на тен!!![]()
Един бивш колега работи на плажа на Албена... може да го намериш и да го изнасилиш... Ще го познаеш по черния цвят на кожата (тена) и по това, че работи като треньор на джетовете...![]()
Мишинка
BrainDamage