.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Имам чувството, че в цялата ситуация единственото, което те вълнува е кучето..... Както казаха по-горе, бъди до майка си.

Цитирай Първоначално написано от Stella_SN Виж мнението
    Имам чувството, че в цялата ситуация единственото, което те вълнува е кучето..... Както казаха по-горе, бъди до майка си.
    Нямаш идея колко го обичам. Като дете ми е, макар,че не знам какво е чувството да имаш дете... все още...

Цитирай Първоначално написано от the_mystery_machine Виж мнението
    Нямаш идея колко го обичам. Като дете ми е, макар,че не знам какво е чувството да имаш дете... все още...
    И аз си обичам домашните любимци, но някак си ми изглежда в цялата ситуация, че то те интересува много повече от това как се чувства майка ти например...

Цитирай Първоначално написано от Stella_SN Виж мнението
    И аз си обичам домашните любимци, но някак си ми изглежда в цялата ситуация, че то те интересува много повече от това как се чувства майка ти например...
    Защото майка ми има разсъдък и знае какво прави и неискам животното да търпи нещо заради някой, защото му е скимнало нещо. Например.

Аз в момента съм в къщата на родителите на баща ми и си имаме и двор и на въздух и ми е гот. А в апартамента при майка ми съм затворен в блок и нищо немога да правя освен да кисна пред компа. Затова съм при него, а и се разбираме вече, поне не се караме. Даже на море ще ме води за 10 дни....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си