.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Яйцата-вредно или не ?

Та напоследък приятели ми казаха да не ям сурови яйца и да ям пържени по 2-3 максимум (според мен това е адски малко,но както и да е).Въпросът ми е следният-Суровите ДОМАШНИ яйца вредни ли са,защото аз си правя следното-2 Яйца,2 банана,400мл прясно мляко (или повече зависи колко от бананите) и 2 лъжички фъстъчено масло,та мисълта ми е като ги ям така суровите яйца вредно ли е ? (Аз изпивам по 1 такъв шейк на ден и мисля,че е добре) На 14 съм тренирам редовно в нас и лостове и
    даа..

П.С.Сигурно сте виждали много такива теми,но аз не открих много в нета и реших тук да се посъветвам с хора,които разбират от тези неща.Благодаря предварително !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Така може да се натровиш от яйца, че да не ти се вярва.

ъъ мислех си ,че само като са от магазина можеш да се натровиш ,а като са домашни офф не знам мерси все пак

Мега фен
    Даже от домашни вероятността е по-голяма,попадал съм на материал за това. И в двата случая просто гониш салмонелата и все някога ще се съберете заедно.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Най-добре да са варени, а не пържени или сурови. До 3 жълтъка на ден и колкото си искаш белтъци можеш да изяждаш без проблем.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    И в двата случая просто гониш салмонелата и все някога ще се съберете заедно.
    хахахаха, нищо ново, пак пишеш за неща, от които нищо не разбираш.
    Салмонела може да хване от стотици неща, дори от кожата на пилето или от басейн.
    От домашни яйца също, но те нормално са пресни, не като купешките.

14 годишен не трябва да спазва абсолютно никакви диети, щом тренираш, ще ядеш от всичко и по много.

А някой сайт, който не е направен от идиоти и не е за идиоти ?

Мега фен
    В тийн проблем са само професори.

Още не съм, има време, а за другите не искам да говоря лошо, непример за теб.

Мега фен
    Не си разбира се,ще си останеш общак,не се и съмнявам.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хахахаха, нищо ново, пак пишеш за неща, от които нищо не разбираш.
    Салмонела може да хване от стотици неща, дори от кожата на пилето или от басейн.
    От домашни яйца също, но те нормално са пресни, не като купешките.

14 годишен не трябва да спазва абсолютно никакви диети, щом тренираш, ще ядеш от всичко и по много.
    Благодаря за информацията и не ме разбирай погрешно,ям каквото си искам само просто питах,защото този шейк е много вкусен.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Ако вярваш, че кокошките ти са читави, продължавай.

По-добре отделяй белтъците и яж само тях и без това те са най полезни за трениращи.

И как го решихме това?

В жълтъка се съдържат токсините. Ще ти дам пример с мен, ако ям повече от 3 жълтъка на ден се обривам, а с белтъците нямам никакви проблеми, за това за всеки случай да си отделя само белтъка и няма да има проблеми.

Като изключим факта, че ти имаш непоносимост към жълтъците или си попаднал/а на някакви прецакани. Има проучване, че хората, които ядат жълтъците има по-голям прогрес от гледна точка на сила, отколкото хората, които махат жълтъците. Така че да...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аз ям доста яйца варени, и махам жълтъците, наистина си е леко опасно твоето, от здравословна гледна точка, ама то утре има шанс да те блъсне и кола, той шансът е малък, ама винаги го има
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си