- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Антидепресанти?? Пишете в темата спешно е.
Преувеличавате малко с тези антидепресанти. Познавам трима човека, които пият. Нищо не им става, просто е кофти да живееш с мисълта, че хапчетата те крепят и ти "носят щастие". Според мен не си за хапчета, това са леки депресии и повечето на твоята възраст са в такива. От колко време си в депресия?
Последно редактирано от Getyourfreakon : 07-15-2014 на 22:31
Не помня.. не помня и кога за последно съм бил щастлив. Аз си падам малко психопат, много бързо си сменям настроенията и така нататък направо откачам. Нямаш си и представа колко трудно ми е да ти обясня. И това не е лека депресия.. страшно съм зле психически. Не мога да изпитвам удоволствие от нещата защото страдам от анхедония. Пробвам да играя игри да слушам музика но в същото време ми е тъпо .... дори излизах навън а аз по принцип съм затворен не съм излизал с години от у нас. И нищо не ми доставя удоволствие да не говорим и че имам депресия. Единственото нещо което може да ми достави удоволствие това е да погаля по косата някое русо момиче.. ама никакъв шанс, аз съм грозен и СЛАБ физически и психически. Също съм асоциален.. какво мислиш?
Да ти пратя ли снимка да видиш колко съм слаб? Сигурно нямам и 50 килограма а съм почти на 17.
Последно редактирано от angelche3 : 07-16-2014 на 00:10