.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Цикълът и закъснява

Здравейте.. понеже съм нов в тия работи бих искал да се допитам до вас който имате повече опит ..преди 7 дни с приятелката ми правихме секс без предпазни мерки не съм свършвал в нея но трябваше да и дойде на 14 и се притеснихме .. има ли вероятност да е от друго нещо?.. благодаря предварително

не казвам че се е случило на теб, но има вероятност да се забременее при прекъснат полов акт, прочети темата отгоре http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BA%D1%82

значи да си разчитам на късмета искаш да кажеш..?

ами да, сам казваш че си нов и е възможно да не си усетил, но пък може и просто да и закъснява, ако не дойде до 5, 6 дни кажи и да си направи тест

Тя ми казва че може да е от климата дето времето е толкова непостоянно тук сутрин вали после грее слънце .. възможно ли е да е от това?

От много неща може да е. За да забременее, трябва да е била в овулация. За да нямате такива колебания, използвайте предпазни средства.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    От много неща може да е. За да забременее, трябва да е била в овулация. За да нямате такива колебания, използвайте предпазни средства.
    А ако е трябвало да ѝ дойде на 14, най-вероятно не е била в овулация.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на baby_baby
    Защо не го правихте с презерватив за да не се чудите сега?

Ние няма как да ти кажеме от какво и закъснява може от много работи да е но най-добре да си направи тест

Знам че няма как да кажете .. но някоя която е била в такова положение може да разкаже какво е станало .. инече утре ще си прави тест и ми е много притеснено..

момичето от колко време води полов живот?

Година и нещо .. плюс минус някой месец незнам точно

1 чертичка :Д.. камък ми падна от сърцето се пак мерси хора живи и здрави

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от adventure Виж мнението
    1 чертичка :Д.. камък ми падна от сърцето се пак мерси хора живи и здрави
    Сега ти се размина, ама нека това да ти е като обица на ухото!

Омръзна ми да го пиша, ама явно се налага.
    Прочети повече за предекулационната течност, защото явно не знаеш, че и в нея има също сперматозоиди. Въпреки, че не свършваш в приятелката ти, то нямаш абсолютно никаква гаранция, че не си направил беля с предекулационната течност, която отделяш по време на половия акт. Следващия път задължително с кондом, защото от предекулационна течност много народ изгоря.
    Последно редактирано от didi_marin0va : 07-20-2014 на 14:06

Повярвай ми тези дни съм изучил всичко свързано със това :Д .. разбира се че това ще ми е за урок

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от adventure Виж мнението
    Повярвай ми тези дни съм изучил всичко свързано със това :Д .. разбира се че това ще ми е за урок
    Ако искаш да запазиш удоволствието използвай ултра тънки презервативи, но в никакъв случай не го прави без тях! Все пак се радвам, че си се поинтересувал и си чел, защото е много важно.

Едва ли скоро ще го направя без презерватив.. чак ако искам деца тогава :Д а и вече съм малко по опитен така да се каже ще си имам едно на ум

Голям фен Аватара на Emilen
    Това последното ме развесели: нещо като гърмян заек си, с една дума...
    Съвет: Информирай се как е правилно да се поставя и сваля презерватив, за да не бъде следващата ти тема "Скъсан презерватив", "Презерватив, останал във влагалището" или нещо подобно.

Цитирай Първоначално написано от Emilen Виж мнението
    Това последното ме развесели: нещо като гърмян заек си, с една дума...
    Съвет: Информирай се как е правилно да се поставя и сваля презерватив, за да не бъде следващата ти тема "Скъсан презерватив", "Презерватив, останал във влагалището" или нещо подобно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си