- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери в сериозни връзки. Защо?
Лейди, защо банна момичето? Просто изразяваше позиция. Дискриминаторка.
кекеке
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еххх ама обичате да лепите етикети .И не,не всеки които изневери е пропаднал,нито всеки верен е моралист.От къде ви ги ражда главата не знам
Научете се да гледате в собствената си купичка и да не обвинявате друг за избора и грешките му.Аз не изневерявам ,дали ще изневеря някога не знам,Достатьчно умея да се контролирам и достатъчно уважавам полвинката си.Изневерявали са ми брутално и не бих постъпила така с някой,колкото и голям боклук да е.Коректна съм в чуствата си и желая същото,когато има проблем говоря и готово.
странна работа... изглежда българките са забравили какво значи лоялност. нещата ще стават все по-зле и по-зле. те ще изневеряват на свестните, а от своя страна свестните ще видят, че некачествения човешки материал е болшинство, и след време и те ще станат боклуци.
вижте са, няма как да знаете дали жената до вас е боклук или не, но се отнасяйте към нея с уважение, разбиране, подкрепа, лоялност и коректност. обичайте я само ако го е заслужила.
ако случайно разберете, че се чука и с други просто я зарязвате с няколко думи. изневяра не се прощава защото тръгне ли веднъж - няма спирка. просто това им е културата. колкото и да Ви се моли не я приемайте обратно.
някоя беше написала, че няма мъже, които не чукат чужди. в грешка си. и аз не съм перфектен - за последно ме заключиха преди седмица, но за моите скромни 22 години не съм правил такива помиарски изпълнения.
така, че братлета дръжте се с нея като с кралица, а като се окаже некачествена стока просто прилагате написаното по-горе.
WE ARE NOT ANGELS!
Според мен има хора, които обичат половинката си, дори смятат, че е човекът на живота им, но изневеряват. Оказва се, че това е едно голямо заблуждение и чувствата им не са такива каквито си мислят че са. Има и такива, които едва ли не на сила са с някои просто, защото са свикнали. Има и 3ти тип хора, които са изградили нещо като стена пред тях, не се задълбочават във връзките и играят по тъч линията на изневерите. И най - малобройните са тези, които имат късмета да срещнат любовта на живота си, да получават онази обич, онова внимание и всички неща, които са им нужни и не им дават дори възможността да помислят за изневяра. За съжаление в днешно време много малко хора могат да се похвалят с истинската любов. Днес е модерно да поддържаш "неангажираща връзка", която все повече набира популярност сред младите хора.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last