От това, което знам и съм се интересувал за специалностите (а то не е никак много, признавам си или поне не достатъчно за да ми даде пълна яснота) искам да запиша Българска филология точно, защото ми дава малко по-голям избор за развитие в бъдеще. С правилния начин дори работа като журналист, в телевизията и така нататък. Педагогиката честно казано я записах, защото това бе още един от предметите, който можех, според матурите и т.н., струва ми се не чак толкова труна за учене, но честно казано въобще не ми се занимава като учител. И не за друго, а просто защото тази работа не добре оценена (не само като пари) тук в България. Българската филология пък, защото Литературата ме влече и като цяло БЕЛ винаги ми е бил най-силния и приятен предмет в училище. А пък и дава не лоша възможност за развитие в медийната сфера. Та, днес пуснах документи за второ класиране, Педагогиката е на трето желание, тоест имам възжможност да се изкача до първо, което е БФ, а като второ желание, което също е доста реален вариант е Политология. Какво смятате пък за тази специалност?