- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Глупавите женички във фитнеса (тема тип Жоро)
И мен ме дразнят тия тагвания, чеквания, feeling-и и т.н. Доста отчаяно действие, породено от нужда от внимание. Не, не ме интересува когато някой е в кварталната кръчма и яде цаца докато пие лимонада. Не ги разбирам тия хора и изтрих доста народ от фейсбук по тоя повод. Това тагване е почти толкова дразнещо, колкото да си качваш по 5 селфита на ден.
I`m trying to make your dreams come true...
нямам идея за какво говорите, в залата (в която ходя) момиче влиза 1 път годишно, никой не идва да тренира с ланци по него, слуша се рок/метъл, а без някой да се оригне звучно, все едно не си бил на тренировка, никой не се снима в огледалата
n00bs
Ужас, фитнес пълен с мъже, няма да стъпя там
Единственият - 'Let^the^Music^Play'
'Evil ubique'
В какви фитнеси ходите, бе, хора?! Ако тва ви дразни толкова, фитнеси бол, що се дразните?
За пътечката .. бягането в парка/близкото даскало е далеч по-приятно.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
В парка е по-гадно да те зяпат всички и да не знаеш колко метра/калории/време си изтичал![]()
Има приложения за тая работа :Д
Като активно бягащ .. никой не ви гледа,не бойте се![]()
Съмнявам се някой да си криви врата от зяпане, докато си подобрява постиженията.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
бтв, не виждам разликата между тагването от кварталната кръчма и от айфеловата кула. Даже на нови и неежедневни места би трябвало да си по-отдаден на момента и да не си цъкаш фейсбука.
аз пък нз как изобщо се сещат да се 'тагнат' ;/
виж снимки като пускат от някви готини места ми е кеф да гледам ;3
Най-ме кефи като се тагнат в спалнята или в леглото си. Баси, аз мислех, че спиш по пейките. Пфу. Или като съм на кафе с някого и той реши да ме тагне еди къде си. Ногу яко да покажем на фейсбука, че сме в кварталното барче и пием пикливо дълго за лев и двайсет или капи праскова и пушим кинг десятка.
Във фитнеса, където ходя има един редовен пич, който прекарва там почти целия си ден и много се дразни на кифлите, които идват и седят или се снимат и често ги гони от фитнеса. Голям смях пада.![]()
е що да се забрани ве да си ме гледатпък и да ми кажат
особено кардио заичетата с дупенца като пакетчета месо хехехе
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР