.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Вземи си лаптоп с нвидиа 870-880м, виж какво има в www.aliexpress.com . Понякога излизат добри оферти . Може да си вземеш и nvidia 755m sli lenovo(препоръchвам) , за сървър търси лаптоп с процесор intel xeon(не знам колко струва лаптоп с интел хеон).

Според мен си вземи nvidia 755m sli леново с 16гб рам памет и ако имаш 775 дъно си купи от www.aliexpress.com процесор intel xeon за 771 сокет с преходник за 775 и една мощна ОЕМ видеокарта за около 80 долара. Успех!

Все пак nvidia 755m sli изкарва резултат съвсем малко по слаб от nvidia 880m. NVIDIA GeForce GTX 860M е по слаба от nvidia 755m sli.
    Ох не се бях смял толквоа от предишния ти последен прочетен пост

От всичкото казано има няма 1/4 е вярно. Всичко друго е пълна фантастика.. и не знам къде ги държиш тези шеги ама явно имаш дълбоко място...

Аз едно си знам с теб не може да се говори норално и човешки, че да разбереш нещо и толкова... ще те помоля в мои теми да не пишеш

Не съм прочел до сега нито един твой коментар, който да помогне на някого... Вземи се в ръце.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Ох не се бях смял толквоа от предишния ти последен прочетен пост

От всичкото казано има няма 1/4 е вярно. Всичко друго е пълна фантастика.. и не знам къде ги държиш тези шеги ама явно имаш дълбоко място...

Аз едно си знам с теб не може да се говори норално и човешки, че да разбереш нещо и толкова... ще те помоля в мои теми да не пишеш

Не съм прочел до сега нито един твой коментар, който да помогне на някого... Вземи се в ръце.
    ... Просто е ако имаш ам2 дъно на компа го продаваш за 775 и слагаш хеон процесор от 771 с преходник , и си купуваш ОЕМ видеокарта от www.aliexpress.com някаква nvidia 780 примерно gtx + си взимаш леново с nvidia 755m sli . Също така си купи процесора от алиекспресс. Успех!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Utopia Виж мнението
    Имам по стария модел на този шедьовър видеото е GTX 650
    само че му смених харда с такъвна 7200 оборота

а по отношение на работата е перфектен , при игри обаче много грее.

а като гледам си писал и сървър според мен мобилна станция не се вписва много за сървър
    Сървър, за развиване на проекти и правенето на такива.

Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    ... Просто е ако имаш ам2 дъно на компа го продаваш за 775 и слагаш хеон процесор от 771 с преходник , и си купуваш ОЕМ видеокарта от www.aliexpress.com някаква nvidia 780 примерно gtx + си взимаш леново с nvidia 755m sli . Също така си купи процесора от алиекспресс. Успех!
    Стига се излага и рекламира сайтове във всеки един от твоите постове...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си