- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с по-малко момче!
От извесно време постоянно ми се върти в главата една фантазия да правя секс с момче по-малко от мен да е някаде на15,16.Аз съм на 20 даже ми се иска да е девствено,това нормално ли е?
Внимавай да не те съди после за изнасилване.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Всеки с фантазиите си. Има и по-странни фантазии от твоите. Предлагам то да изчакаш да стане на 16, тогава ще е легално.![]()
![]()
Ако е на 15 години. И го направиш с него пък и ако му хареса няма кой въобще да се занимава дори да те съди. Техните сигурно ще го похвалят даже че спал с по-голяма![]()
Аз пък имам фантазия да правя секс с какичка на 20 години (аз съм на 17) Това нормално ли е ? :Д
Нормално е. Пич всеки има такива![]()
Автора на темата съм аз и съм жена,това на15 е примерно,просто с 3'4 години по-малко от мен.
Всяко момче би се радвало да си легне с какичка, но на теб е малко вероятно да ти хареса, особено ако е девствен.
Здравейте.Аз съм момче на 16 години и аз също имам фантазии да го правя с по-голяма от мен жена.Дори го сънувах миналата вечер.Аз съм от Сливен и ако жени които искат да го правят с по-малки от тях да ми пишат.Благодаря!![]()
И аз така, ама от както един чичко с червена тога ми обясни, че не трябва и вече ме е страх да спя с момиченца на 15![]()