- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Троловете...
Моля, в тази тема да се отбележат всички тролове от раздела, които все още не са получили БАН! Бих желала да им изготвя списък! Резултатите ще бъдат използвани само и единствено за научни цели...
П.С.
Аз също бих се отбелязала, но точно в този форум не си позволявам да спамя!![]()
Последно редактирано от didi_marin0va : 07-19-2014 на 13:54
Веднага почвам да диря из форума всички тролски теми и да ти правя списък за "научните ти цели". Скрий се някъде, има ти нещо.
И аз правя проучване колко косъма на главата си има всеки потребител тук. Моля започнете да броите. Резултатите ще се използват само за научни цели.
Ще ми липсваш, любов...
Иначе да, случва се да си поспамя от време на време, ама то почти всеки го прави. А има и съфорумници, които си спамят по принцип и за тях си има раздел - Кофата и те си пишат там. Само ти си неориентираното същество, което си спами из "Секс" и раздава мъдрости как забременяват девствените. Помня темата ти как питаш коя е пронозвездата, на която приличаш и беше прикачила снимка на травестит.
Като цяло тази тема си е спамърска и така и не разбрах какви ще са тези "научни" цели, които ще практикуваш, имайки някакви юзърнеймове.
^ Какво се хабиш за глупави хора.
П.С. Харесва ми как дидито винаги си редактира всеки коментар.
Ти.
az sum golqm troll imam sigurno 20-30 akaunta ot koito trolvam
vse nqkvi s po okolo 10 mneniq
имам 2-3 с около 100 мнения
Абе и ти си един травестит
неква побаркъна![]()
ti lija vaginetu
chao ot men i tozi akaunt go zatrivam![]()
"Мустаки" ?
Объркала си се нещо. Само не мога да разбера що си толкова злобна? Любов ли ти липсва?
Писах веднъж, от тогава не ти хареса мнението ми за теб (което е разбираемо) и почна да се заяждаш?
в един момент почвате сами да се тролите, което е най-тъжното
За "научните цели", каквото и да означава това, мога да кажа това, което забелязвам: Бруталното тролене се прави от "чисти" потребители и ще е трудничко да се направи списък. Тоест, правят нов потребител, бълват някоя простотия, а за следващата - с нов потребител.