.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

плаж-обезкосмяване

Здравейте ! Много бих се радвала ако намеря съвети от вас ! Проблемът ми е свързан с обезкосмяването на интимната зона....не използвам епилатор нито кола маска, използвам самобръсначка .... и тук е и проблемът ми ..... аз ли само не мога да се справям добре не знам, но никога не мога да премахна всичко особено на деликатните места Sad, а и винаги остават такива черни точки .... споделете вие използвате ли този метод ... това е и причината да не ходя на плаж ... като гледам хората на плажа колко уверено се "чекнат" нагоре надолу ... много се комплексирам... нямала съм си и приятел до сега и не си представям как ще се разголя един ден пред някого... моля ви дайте ми съвети, всичко ще ми бъде от полза споделете опит и наблюдения... благодаря предварително

Мега фен Аватара на galaxy29
    не използвам това, не използвам онова... не може с вълшебна пръчка да стане
    отивай на кола маска, щом ти е за първи път, след време и сама може да успяваш

да, но не мога да търпя на болка ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Никой не е умрял от "великата болка". При всяко дръпване ще я усещаш за 2-3 секунди, търпимо е.
    Заслужава си предвид комфорта, който осигурява след това .. за 2 седмици (минимум)!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от bubssss Виж мнението
    да, но не мога да търпя на болка ...
    Или ще търпиш болка за няколко секунди, или ще си ходиш с космите точките. Избирай...

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Ех, тая болка..
    Отиди на козметик първия път.

никой ли не ползва самобръсначка ...

Ползвам самобръсначка само за интимната зона и вече се чудя дали да не премина на друг метод. Ефектът е гаден, като цяло космите стават боцкащи и твърди.

Отиди на кола маска, най-добре при козметик, защото ефектът после е супер. Боли, но не е чак толкова много.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на sexyjujito
    Просто отиди на козметик, ако всички се лигавехме така...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е почни да използваш кола маска

А колкото до това как ще се покажеш пред момче не всяко момче обича да няма косми там

Аз ползвам самобръсначка и имам същия проблем, затова съм решила за плажа да преживея болката от козметичка. Търпи, миличка, това е решението . Иначе при момчетата не се тревожи от точиците или нещо подобно, щом не е гора, не би трябвало да се оплаква. Пък и като се стигне до интимност и разголване надали някой ще се откаже заради някакви къси косъмчета там...

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta_k Виж мнението
    Пък и като се стигне до интимност и разголване надали някой ще се откаже заради някакви къси косъмчета там...
    +

отиди на кола маска

Мега фен Аватара на Rabalka
    Не ги пипаи въобще аз сам пробвала с кола маска не боли ама не можах да свикна да сам гола там доло

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Трябва ли да ти пука? Не се чекни, купи си бански тип боксерки и готово.

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Трябва ли да ти пука? Не се чекни, купи си бански тип боксерки и готово.
    И така става моите са тип бикини и не личи че сам окосмена там

Мега фен Аватара на an7raks
    Шпагати ли правиш на плажа?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Шпагати ли правиш на плажа?
    Разбира се, че не, но искам да ми е максимално комфортно като има и момчета...

И кво като има момчета

Голям фен Аватара на hey.mistery
    На кола маска се свиква с времето. Като види, че ти е за първи път ще е по-внимателна и ще те оставя по някоя и друга минутка да ти отпочине кожата. Не е болка за умиране. Искаш да ходил на плаж, значи ще търпиш. Като се замислиш има много по-болезнени неща от една кола маска....

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от bubssss Виж мнението
    Разбира се, че не, но искам да ми е максимално комфортно като има и момчета...
    Блазя им на момчетата, дето съумяват да видят чак малките ти черни точици там долу, ей така, между другото...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Блазя им на момчетата, дето съумяват да видят чак малките ти черни точици там долу, ей така, между другото...
    Те се виждат и по бикини линията ...като наболи косъмчета.....отделно тъмен мъх по корема

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    Не че нещо, ама последното което правя когато съм на плаж е да гледам момичетата аджеба имат ли наболи косъмчета около бикини линията или не.. И предполагам същото важи за 99,99% от останалите мъже. Дори съм шокиран че има хора, които се притесняват за подобни незначителности. Всъщост веднъж озовеш ли се на плажа пред очите се разкриват толкова много чужди несъвършенства, в някои случаи включващи направо извращения от рода на 50+ годишна и 70+ кила тетка с прашка че моментално забравяш за всякакви комплекси и глупости
    Последно редактирано от naviacha : 07-30-2014 на 01:58

дали е така за повечето момчета .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си